Severina pokazala da i u patikama, uskim farmerkama i beloj majici izgleda kao avion

Severina Foto: Instagram/severina

Severina Vučković je održala koncert u Sloveniji, gde se pojavila u patikama koje modni svet karakteriše na "ružne, ali udobne"

Severina je u punoj sali u Sloveniji održala još jedan koncert za pamćenje, a jedan od detalja koji će sigurno svima ostati u sećanju je autfit u kojem se pevačica pojavila.

Patike, uski džins i obična bela majica na bretele su ovaj put zamenili šljokičaste haljine i visoke štikle, ali ono što su mnogi primetili jeste da i pored jednostavnog autfita, Severina nije ništa manje zračila seksepilom.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Seve je đuskala, skakala i pevala u New Balance 9060 patikama, koje dele mišljenja modnih zaljubljenika na „prelepo“ ili „užasno“. Ono što svi tvrde jeste da su ove patike izuzetno udobne.

Foto: Promo/New Balance

Ipak, nije toliko iznenađujuće što ih je Severina odabrala, s obzirom na to da su mediji više puta prenosili priču o njenom problemu sa kolenom, koje je operisala pre nekoliko godina.

„Svima sam govorila da ću se napokon odmoriti nekoliko meseci, ali nisam iz te priče. Imam terapije pet sati dnevno, uključujući i subotu. Svi me maze i paze, najviše mama i sin. Ta noga ima još mnogo toga da pruži“, rekla je pevačica tada za medija.

Ona je tom prilikom istakla da bez obzira na sve, od posla ne odustaje.

„Da mi neko oduzme posao, odmah bih umrla. Mislim da svi sa kojima sam radila na svojoj turneji misle isto, od pevača do plesača. Naš je posao ponekad težak, niko ne vidi drugu stranu medalje, ali zavuče vam se pod kožu i ne možete bez njega“

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Deceniju kasnije, regionalna zvezda i dalje važi za jednu od najseksepilnijih poznatih ličnosti, a ono što je posebno ističe je činjenica da i danas zrači neverovatnom energijom.

Na ovo su se osvrnuli i njeni pratioci, pa su se ispod objave sa koncerta ređali neki od sledećih komentara:

„Ova žena i u basic komadima izgleda kao milijun dolara“

„Predivna Seve, da vreću stavi na sebe najljepša je“

„Njoj ne treba teretana ni fitnes, jedan koncert i gotovo“

„Pa hoćeš ostariti ikada?“

„Obožavanje ove žene. Ženo, svaka čast. Koja energija u tim godinama. Veliko bravo.“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram