Severinine nove slike sa odmora sa sinom su bajkovite – jedna stvar je svima zapala za oko

Severina Foto: Instagram/severina

Severina je podelila fotografije sa porodičnog odmora, a mnogima su u komentarima kritikovali njenu obavezu da sinu Aleksandru stavlja blur preko očiju.

Pevačica Severina Vučković ovih dana odmara u Istri, gde je s porodicom i prijateljima proslavila Uskršnje praznike.

Na svom Instagram profilu je objavila nekoliko fotografija u ležernom izdanju s njihovog kratkog izleta u prirodi.

„Priroda i društvo (i špargla)“, napisala je pevačica u opisu objave, a u šetnji joj se pridružio i sin Aleksandar.

Njeni pratioci su komentarisali da pevačica izgleda srećno i da zrači u društvu sina, ali je mnogima zasmetala jedna stvar na fotografiji.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

„Ja samo na slikama vidim prekrivanje lica djeteta, s majkom koja ga je rodila i koja brinem o njemu… i osjećam takav bijes!“

„Dokle će ona morati ovako ‘sakrivati’ sina zbog nekog suca ili oca s previše ega“, samo su neki su od komentara ispod fotografije majke i deteta.

Inače, Severina i Aleksandar u Istri su proslavili „kasni“ i Uskrs zbog njenog nastupa u Skopju, a s njima je bila i Severinina mama Ana.

Pevačici je majka Ana velika podrška, a prošle godine se i oglasila u otvorenom pismu i tom prilikom otkrila što misli o bivšem zetu Milanu Popoviću.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Podsetimo, sud je pevačici sredinom februara vratio sina. Vrhovni sud je prethodno poništio presudu Županijskog suda u Splitu i vratio starateljstvo nad Severininim sinom njegovom ocu Milanu, ali ubrzo je došlo do preokreta u slučaju, piše Story.hr.

Županijski sud u Splitu je na sednici ponovio svoju prethodnu pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka dužni da „roditeljsku brigu obavljaju sporazumno, zajednički i ravnopravno“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram