Zvezda „Seks i grada“ je objavila fotografiju bez trunke šminke i svi kažu da je boginja

Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Zvezda serije "Seks i grad" Kristin Dejvis (59) često je bila na meti kritika zbog svog "plastičnog" izgleda, a brojni obožavaoci ove popularne serije nemilosrdno su je ismejavali zbog natečenog lica i korekcija koje je radila.

Zvezda serije „Seks i grad“ Kristin Dejvis (59) često je bila na meti kritika zbog filera i korekcija lica koje je imala.

Sada je Kristin Dejvis, Šarlot iz serije i filma „Seks i grad„, mnoge prijatno iznenadila i pokazala svoju prirodnu lepotu bez trunke šminke. Fotografiju je podelila na svom Instagram profilu, a nastala je tokom njenog odmora u Keniji.

Njene smeđe lokne padaju joj preko ramena dok pozira u košulji boje breskve.

Kristin Dejvis Foto: Instagram/iamkristindavis

„Još uvek osećam džetleg, ali ova kenijska frizura je bila vredna toga“, napisala je ona uz fotografiju, prisećajući se svog putovanja, u kojem je očigledno uživala. Fanovi su ubrzo počeli da pišu u komentarima da izgleda lepo i prirodno.

„Bože moj“, napisala je jedna obožavateljka i dodala emodži srca, dok joj je druga poslala vatrice i srca uz kratku poruku: „Boginja“.

Glumičino lice izgleda manje otečeno nego ranije. Ona je nedavno progovorila o alergijskoj reakciji koju je dobila zbog upotrebe filera na licu i otkrila je da je zbog toga plakala.

LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

„Morala sam da otopim filere zbog kojih su me nemilosrdno ismevali. A ja sam stalno plakala zbog njih. To i je bilo jako stresno“, rekla je prošlog leta za The Telegraph i dodala da je korigovala usne, ali rezultati nisu bili onakvi kakve je očekivala.

„Dugo mi niko nije rekao da ne izgledaju dobro“, dodala je i nastavila: „Srećom, imam dobre prijatelje koji su mi na kraju rekli da su primetili da se ne smešim sebi u ogledalu. Ko se još smeši sebi u ogledalu? Ludi neki ljudi.“

JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Poznata glumica je dodala i da je bilo izazovno prihvatiti promene koje su se dešavale na njenom licu i telu zbog procesa starenja, što je posebno izazovno u društvu i industriji koja ceni mladolikost, prenosi Jutarnji.hr.

„Izazov je setiti se da ne morate tako da izgledate. Internet to želi od vas, ali istovremeno i ne želi. Ovo su sve oprečne tačke gledišta“, objasnila je ona.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram