Sestra Meline Džinović je markantna crnka koja zaustavlja dah, a samo jednom je uslikana u javnosti

Melina
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ko je misteriozna Emina koja je samo jednom sa sestrom uslikana u javnosti? Na prvi pogled njih dve ne liče, ali kada se bolje zagledate - sličnost je ogromna.

Ovih dana svi pišu o razvodu Harisa i Meline Džinović. Zajedno su proveli 22 godine. O njihovom životu se pisalo mnogo, ali malo je poznato da Melina ima rođenu sestru, zanosnu brinetu sa kojom je u javnosti uslikana samo jednom i to na koncertu Harisa Džinovića 2019. godine.

Melina
Foto: M. M./ATAImages.

Emina Galić nije javna ličnost i iako na prvi pogled sestre ne liče, ako se zagledate malo bolje videćete da imaju dosta sličnosti.

Melina je rođena u Bihaću i ćerka je Elme i Sulejmana Galića i ima jednu sestru Eminu o kojoj se ne zna mnogo toga. Mediji su pisali da ona godinama živi u Turskoj sa suprugom i ćerkom i da joj je muž jedan od najuglednijih istanbulskih preduzetnika.

Antonio Ahel/ATAImages

Melina Džinović, rođena kao Melina Galić je poznata kao uspešna modna kreatorka i osnivačica brenda “Hamel”. Godine 2016, Melina je predstavila svoju liniju odeće na Beogradskoj nedelji mode, a iste godine debitovala je i u Americi, na FUNKSHION: Fashion Week Miami Beach. Sledeće, 2017. godine, Melina je imala reviju u Sao Paulu. Brend “Hamel” danas se prodaje na oko 50 lokacija širom sveta. Melina je 2018. godine svoju kolekciju predstavila na Nedelji mode u Parizu, što je rezultiralo sa 25 novih kupaca za njen brend. Iako su njene kreacije uske, poznate su po tome što prikrivaju nedostatke figure, ne gužvaju se i idealne su za putovanja. Melinine kreacije nosile su brojne svetske zvezde kao što su Sofija Vergara, Gal Gadot, Maraja Keri, Pamela Anderson, Britni Spirs, Ali Larter i Kejt Bekinsejl, a Dženifer Lopez je naručila nekoliko haljina. Melina je čak putovala u Los Anđeles kako bi lično uzela mere glumici Šeron Stoun, piše biografijaonline.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram