Severina je objavila fotografiju bez šminke – i svi su zaćutali

Severina Foto: Instagram/severina

Severina Vučković je podelila na društvenim mrežama selfi bez šminke i oduševila svakog ko je pogledao ovu fotografiju.

Severina je iznenadila sve koji je prate na društvenim mrežama fotografijom koju je objavila. Naime, uvek doterana pevačica jutros je podelila sliku iz svog doma, a pokazala je lice bez trunke šminke.

Mada je ne vidimo često u ovom izdanju, njeni fanovi su bili oduševljeni:

‘Lijepa ko san’, poručili su joj.

Da ovo nije slučajno, potvrdila je i Severina. Slobodu da podeli sliku bez šminke ili efekata duguje detaljnoj nezi, koju je skoro u potpunosti otkrila tokom intervjua za magazin Journal.

„Imam dobru genetiku, a i tu neku dečju facu koju za koncerte i pojavljivanja kamufliram šminkom da izgledam kao žena. Privatno se vrlo malo šminkam i to traje pet minuta. Moja prijateljica Mare (op.a. Marijana Marinović) bi uvek znala da kaže, hajde stavi ta dva zareza na oči i idemo napolje. Zarezi su dve crtice koje nacrtam na kraj oba oka, malo maskare, Biologique Recherche balzam za negu usana i to je to. Godinama koristim Biologique Recherche, njihovu preparativnu kozmetiku, serume, kreme, a i redovno odlazim na masaže lica lisant i na remodeling.

Brigu o koži lica prepuštam Poliklinici Estera pod vodstvom Ane Andabak Volk, a čije su dermatološkinje najbolje za savet kako negovati kožu i tamo se osećam kao kod kuće. Njihov aparat Ultratherapy za lice i telo bi svakom preporučila kao i Krio saunu.

Redovno idem i u centar Premium Aesthetic. Tamo brinu o mom telu, pa više puta nedeljno odlazim na Icoon, aparat za telo protiv celulita i na limfne drenaže. Vlasnik Premium Aesthetica je moj prijatelj Siniša Glumičić s kojim me veže dugogodišnje prijateljstvo. Njihovo osoblje me takođe ugosti kao kod kuće i jako im se radujem.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Na rehabilitaciju nakon napornih nastupa godinama odlazim na terapije u polikliniku Kaliper, čija je vlasnica genijalna doktorka fizioterapeutkinja Nataša Desnica koja me je i sama, i uz ceo tim stručnjaka s bogatim iskustvom, svakog puta iznova postavlja na zdrave noge. Sa mojom komšinicom iz detinjstva, Anom Budanko idem u šetnje sa štapovima. Ona samo to praktikuje i izgleda kao isklesana. Evo sve sam vam priznala. Dobro, skoro sve“, ispričala je Seve.

Pevačica je godinama poznata po unikatnom i kreativnom stilu, a nedoavno je otkrila i parfem koji je pre 15 godina prva donela na naše prostore, a danas ga koriste i zvezde poput Bijonse ili Rijane.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram