Severina u šik kupaćem kostimu koji skriva višak kilograma

Skrinsot/Instagram/severina

Jedna od najvećih regionalnih muzičih zvezda spakovala je kofere i pobegla od zime u tople krajeve, a svojim pratiocima je priredila raj za oči.

Hrvatska pevačica Severina već neko vreme boravi na Tajlandu, gde uživa u kupanju, sunčanju, vremenu provedenom na plaži i fenomenalnom odmoru.

Dok na Instagramu pokazuje kako izgleda njeno putovanje na ovu egzotičnu destinaciju, zaljubljenicama u modu ne promiče da Severina polako postavlja trendove za nadolazeću letnju sezonu.

Ona je pokazala nekoliko modela kupaćih kostima, od kojih je svaki trendi i savršeno krojen za nju, a uz to pogodan i za skrivanje viškova na telu, posebno onih u predelu stomaka.

Ipak, ako želite da budete dodatno šik na plaži, možete, kao i Severina, birati trikini.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Trikini se razlikuje od bikinija i jednodelnog kupaćeg kostima jer predstavlja trodelnu varijantu kupaćeg kostima, a u svemu je perfektan osim u jednom: uglavnom nije baš idealan za sunčanje.

Severina je birala trikini brenda Eres, model Isabel, u plavo-sivoj nijansi, oivičen belom bojom, uz detalj u vidu prstena u predelu struka.

Pevačica je još i otkrila da je definitivno vratila prezime Vučković nakon razvoda od Igora Kojića.

— Vučković, Severina Vučković. Na “Džejms Bond ostrvu”, mestu gde se 1974. snimao film ‘The Man with the Golden Gun’ — dodala je Seve u opisu fotografije, piše Glossy.

Inače, trikini se od kupaćeg kostima razlikuje od toga što je stil skromniji i diskretniji, ističući ženske oblike. Ako uronite u istoriju nastanka Trikini kupaćeg kostima, jasno je da je posebnu popularnost stekao 80-ih godina.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram