Nikome ne stoji kao njoj! Pogledajte zašto su svi oduševljeni Severinim moćnim odelom

Antonio Ahel/ATAImages

Moćan scenski autfit.

Hrvatska pevačica Severina održala je sinoć koncert u zagrebačkom klubu Mint i atmosferu je atmosferu dovela do usijanja svojim hitovima koje je publika uglas pevala s njom.

Severina nas je odavno navikla na svoje odlične scenske kombinacije, a nije razočarala ni ovaj put. Iako često nastupa u haljinama, za ovaj koncert odabrala je odelo.

Nosila je model u takozvanoj kobalt nijansi plave boje koje je još poznata i kao kraljevsko plava.

„Nikome ovoliko moćno ne stoji plava“, napisala je jedna njena pratiteljica na Instagramu ispod fotografija Severinine odevne kombinacije.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Iako je odabrala odelo vrlo klasičnog kroja i boje, dodatak sitnih kristala na sakou i pantalonama čini ovo odelo vrlo glamuroznim i posebnim, te stvorenim za neke svečanije prilike.

Ispod sakoa nosila je efektan plavi brushalter od velura, glatkog materijala koji je vrlo popularan u hladnije doba godine, a posebno u prazničnom periodu.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Uz ovakvo odelo, cipele s visokom potpeticom definitivno su savršen i gotovo nezaobilazan odabir. Severina ga je nadopunila otvorenim srebrnim štiklama s potpeticom umerene visine koja joj je omogućila da na sceni nesmetano pleše, piše Zadovoljna.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram