Parfem za koji pre 15 godina ovde niko nije znao, a onda ga je Severina donela iz Londona i svi ga i danas obožavaju

Severina Foto: Instagram/severina

Severina nas je pre 15 godina upoznala sa parfemom koji je tada bio slabo poznat, a danas ga svi nose.

Severina je pre nekoliko nedelja u intervjuu za magazin Journal otkrila da od kozmetičkih proizvoda možda i najviše voli parfeme, koje kako kaže, „bira pomno“.

Ona je ovom prilikom istakla četiri omiljena parfema.

„Nepobitna je istina da su parfemi moja slabost, moja strast i da ih imam jako puno. Mogu se i pohvaliti da sam jednom u Zagreb donela parfem koji je postao najpopularniji. Tu mislim na Molecule koji sam počela da koristim, mislim 2008. godine, kada je mogao da se kupi samo u Londonu. Došla sam u poznatu zagrebačku parfimeriju i pitali su me šta nosim. Kad sam im rekla, naručili su je u velikim količinama, čak su i izlog iscrtali u poznatim krugovima s bočice parfema. Nakon toga je to postala pošast“, rekla je Seve.

U pitanju je Molecule 01,  koji dolazi od brenda Escentric Molecules, a nastao je kao eksperiment između prijatelja. Nemački parfemijer Geza Šoen je shvatio da je zajednički sastojak njegovih omiljenih mirisa Iso E Super – drvenast i baršunast molekul. Nakog tona, odlučio je da kreira toaletnu vodu koja se sastoji isključivo od ove komponente. Ono što je posebno specifično za ovaj parfem jeste to što njegova jedinstvena aroma nestaje i ponovo se pojavljuje tokom dana, podsećajući onog ko ga nosi s vremena na vreme na taj specifičan i opuštajući miris.

Molecule 01 je lansiran 2006. godine i predstavlja unisex parfem, odnosno pogodan je i za muškarce i žene.

Neki od ljubitelja ovog parfema navode da ga retko osete, ali da uvek svi kažu „da divno mirišu“. Cena parfema u Srbiji iznosi oko 9.600 dinara.

Poznato je da ga vole Rijana, Bijonse, Kejt Mos i Naomi Kembel.

Što se tiče mirisa koje Severina danas voli, ona navodi: „Sada obožavam parfeme Clive Christian Private Collection, Essential Parfums Fig Infusion, a za leto Santal 33 i Replica, Beach Walk.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram