Severina otkrila četiri omiljena parfema i jedan koji je postao pošast

Severina Vučković Foto: Zoran Lončarević

Kako kaže - mirise bira pomno.

U intervjuu koji je dala za Journal.rs hrvatska pevačica i regionalna zvezda Severina otkrila je svoje najdraže parfeme.

„Nepobitna je istina da su parfemi moja slabost, moja strast i da ih imam jako puno. Mogu se i pohvaliti da sam jednom u Zagreb donela parfem koji je postao najpopularniji. Tu mislim na Molecule koji sam počela da koristim, mislim 2008. godine, kada je mogao da se kupi samo u Londonu. Došla sam u poznatu zagrebačku parfimeriju i pitali su me šta nosim. Kad sam im rekla, naručili su je u velikim količinama, čak su i izlog iscrtali u poznatim krugovima s bočice parfema. Nakon toga je to postala pošast. Sada obožavam parfeme Clive Christian Private Collection, Essential Parfums Fig Infusion, a za leto Santal 33 i Replica, Beach Walk. Mirise biram pomno“, rekla je ona.

Takođe, Seve je kao i svaka od nas – u garderoberu joj uvek sve nedostaje.

„Uvek mi sve nedostaje, ta garderoba je rupa bez dna u koju samo trpam stvari i smeškam se dok ih slažem, pa ih mazim, pa kombinujem gde ću šta obući, pa shvatam i šta mi sve fali… A uvek fali, fali mi uvek dnevnih stvari i nikad nemam dovoljno trenerki i farmerki.“

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram