Severina je odbila da otpeva ovu pesmu, a onda je Nataša Bekvalac od nje napravila hit koji obožavamo

Foto:F.S./ATAImages; Antonio Ahel/ATAImages

Da li ste znali?

Kada je pop zvezda Nataša Bekvalac 2022. godine objavila album „Tajne“ , najveću pažnju privukla je naslovna numera albuma.

Pesma „Tajne“ je najintimnija pesma koju je do sada snimila i čim je objavljena napravila je bum. Svi su želeli tada da čuju koju to najmračniju i najdublju tajnu krije ova pesma.

Za samo dva dana se u to vreme našla na prvom mestu na trendingu Jutjuba, ali malo ko zna da „Tajne“ nije pisana za Natašu Bekvalac.

Autor pesme Miloš Roganović, kako su pisali mediji, numeru je pisao za Severinu. Međutim, regionalna muzička zvezda je odbila da je otpeva.

Antonio Ahel/ATAImages

„Pesma je nastala pre dve godine i pisana je za Severinu. Međutim, njoj se nije dopala i Miloš je ostavio u arhivi. U međuvremenu mu se javila Nataša u želji da pronađe adekvatnu pesmu za album. Ona je kod njega čula demo pesme ‘Tajne’ i oduševila se na prvo slušanje. Odmah je rekla ‘Uzimam, moja je. Ovo će biti najbolja pesma koju sam ikad otpevala’. I tako se i desilo. Odmah je platila i krenula da je snima“, rekao je izvor.

A. H./ATAImages.

Uoči izlaska albuma i pomenute pesme, Nataša Bekvalac je ovako opisala „Tajne“ svojim pratiocima.

„Za nekoliko dana pustiću vam pesmu svog života. Dugo mi je trebalo da je snimim, stalno sam imala utisak da nisam dovoljno dobra za nju. I onda sam shvatila da baš takva, nedovoljno dobra i treba da je snimim. Moja duša zvuči tako. Zahvalnost za ovu pesmu dugujem ljudima koji su mi pomogli“, napisala je pevačica na Instagramu.

Nataša je lično učestvovala u režiji spota koji je snimljen po njenoj zamisli za Ibici, na mestu gde su, kako je jednom prilikom rekla, „sve njene tajne zakopane“.

***

BONUS VIDEO:

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram