„Ishrana uz koju uvek imam manje od 60 kg“: Nataša Bekvalac jednu namirnicu ni u ludilu ne jede

nataša bekvalac
Foto: Instagram/bekvalceva

Otkrila šta jede, a šta ne da bi uvek imala ispod 60 kilograma.

Pop zvezda Nataša Bekvalac svakodnevno dobija komplimente za izgled, a za savršenu liniju se ne oslanja na dobru genetiku, već redovno vežba i zdravo i izbalansirano se hrani.

„Ove godine punim 43 godine. Više nema govora o tome da mogu jesti šta hoću i kad hoću ili da ne vežbam ništa. Pre 15 godina mogla sam da kažem da mi je to samo genetika, ali sada se stvari promenile. Svaki dan imam tačan plan – znam kakvu hranu unositi, koliko vode treba popiti i koliko se trebam kretati. Moram biti u top formi u svakom trenutku. Ako propustim 10 dana vežbanja, veoma to primetim“, rekla je za Kurir TV.

Ona je iz jelovnika izbacila peciva, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove, zbog čega je smršala čak 10 kilograma za mesec dana, prenosi Stil.

„Izbacila sam pecivo, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove. Voće sam jela samo nedeljom. Tako sam uspela da skinem višak kilograma za kratko vreme“, kaže Nataša.

A što se tiče mesa?

„Smela sam da jedem sve vrste mesa, samo nisam smela preterano masno. Čak sam jela jaja na sve načine, mlečne proizvode, ali nisam preterivala sa kačkavaljem i feta sirom. Sveže povrće sam unosila u neograničenim količinama. Najviše sam jela kupus, zelenu salatu, krastavac, karfiol, brokoli, luk i paradajz, kao i orašaste plodove. Dnevno sam pila po dve i po litre vode.“

Nataša je istakla da je najvažniji redosled konzumiranja namirnica.

„Prvih šest dana u nedelji sam jela sve, od salate do mesa, a sedmog dana za doručak i ručak namirnice sa ‘zabranjene liste’ poput testenine, krompira i pirinča. Slatkiše nikako ne. A kad bi mi se prijeo neki desert, uzela bih kašiku meda ili integralni keks. Posle sedmog dana sve ispočetka i tako do željenih rezultata“, objasnila je.

Osim što je promenila ishranu, Nataša se posvetila i redovnim treninzima.

„Vežbam pet puta nedeljno po 45 minuta. Dan mi počinje doručkom sa ćerkama Hanom i Katjom. Potom ih odvezem u školu i vrtić, pa odem na trening. Kada fizička aktivnost postane deo vašeg dana, prestane da vam bude teško i mrsko da vežbate. Nisam od onih koji to vole, ali kada vidim šta mi vežbanje donosi, ne samo fizički već i psihički, i ne razmišljam o preskakanju treninga“, rekla je pevačica, koja sada ima 58 kilograma.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram