Jelena bin Drai je imala genijalnu reakciju na glasinu da živi u haremu

Objasnila.

Jelena Bin Drai udata je za bogatog šeika Saida Bin Draija i nosi titulu jedne od najbogatijih Srpkinja. Nekadašnja mis Jugoslavije više od deset godina živi život iz snova u Dubaiju, a sa suprugom ima četvoro dece.

Međutim, Jelena je neretko na meti zluradih komentara zbog udaje za šeika.

Zbog braka sa Saidom, stalno se suočava sa negativnim komentarima ljudi. Mnogi su rekli da živi u haremu Bin Draija i da nije njegova jedina žena.
Bivša mis Jugoslavije je svojevremeno odgovorila na prozivke da je „jadnica u haremu“.

„Naravno da živim u haremu. Ja sam povampirena Hurem. Moj suprug je Sultan Veličanstveni, to već znate, i sva sreća pa ima još 147 žena te ga za vreme ove pandemije ne moram tpeti i gledati svaki dan“,  našalil se jednom i dodala:

„Kada se ne bavim Sultanovim ženama i kada mi preostane sat, dva slobodnog vremena onda pod ‘Bin Drai Capital’ vodim zdravstveni sektor, IT-Tech start up sektor, dečiji vrtić i još pokoju kompaniju. Ponekad se bavim i decom, čisto da zapamte ko im je majka. Treniram, a uveče šetam po plaži kada mi otključaju ogradu zlatnog kaveza“, piše Serbia.postsen.com.

Inače, Jelena i Said su se venčali krajem 2007. godine u strogoj tajnosti. Svečani čin je održan u kući Saidovog oca uz prisustvo najbližih članova njihovih porodica. A svadbena ceremonija za 300 zvanica, koji su pristigli iz svih krajeva sveta, organizovana je početkom aprila 2008.

„Potpisala sam kitab, knjigu venčanih i zadržala pravoslavnu veru i svoje prezime „, pojasnila je svojevremeno.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram