Intrigantna ljubavna priča najlepšeg hrvatskog para

Foto:Screenshot/Instagram/tatjana_dragovic

Ona je 12 godina starija, a upoznali su se dok je on bio student.

Bivša manekenka Tatjana Dragović i muzičar Vlaho Arbulić jedan su od najlepših parova u Hrvatskoj, a njihova ljubavna priča mnoge je ostavila bez teksta.

Tatjana i Vlaho upoznali su se u jednoj zagrebačkoj teretani 2014. godine, dok je muzičar još uvek strudirao, a svoju ljubav ozvaničili su godinu dana nakon što se Tatjana razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića s kojim ima dvoje dece.

Razlika od 12 godina baš nikada nije smetala paru, a onda su ubrzo krenule glasine kako čekaju svoje prvo zajedničko dete.

Fotografija koja je tada zapalila društvene mreže bila je ono na kojoj par pozira s podignutim majicama. Vlaho se pohvalio savršenim pločicama, a bivša manekenka zaobljenim stomačićem, iako je poznata po savršeno utreniranom telu. Tada nisu davali nikakve službene izjave, no ubrzo je sve postalo kristalno jasno.

Godine 2014. godine na svet je stigla malena Luce i to u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu. Iako je manekenka planirala da rodi u privatnoj klinici u Minhenu gde su rođeni Amber i Emanuel, njena deca iz prvog braka, do tamo nije stigla jer se prevremeno porodila.

Iako su im zli jezici predviđali brzi kraj zbog razlike u godinama, par izgleda sve srećnije i zaljubljenije.

***

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram