Udala se u dnevnoj sobi: Buran ljubavni život manekenke Bojane Rajić

Foto: Instagram/bojanarajic

Imala je buran život.

Bojana Rajić je nekada bila najpoznatija žena fudbalera – o njenom braku sa golmanom Vladimirom Stojkovićem mediji su pisali godinama.

Bili su jedan od najglamuroznijih parova u to vreme, ali su ih takođe pratili skandali.

Danas bivša manekenka i dizajnerka živi drugačiji život – ona je sreću pronašla u svom drugom braku.

Bojana, koja je rođena u Cirihu, udala se za golmana Vladimira Stojkovića 2009. godine i živeli su na Dedinju. U braku su dobili sina, a od 2011. godine stalno se pisalo o njima – zbog navodnih neverstava.

Tada su mediji navodili da je Bojana prevarila golmana sa rukometašem Vladom Mandićem, što su bile glasine.

Skandali su se nizali do 2014. kada se par razveo, ali uz medijski rat i užasne optužbe.

Govorilo se čak da je Bojana sadašnjeg muža, biznismena Branislava Đurđevića, zavolela još kao udata žena, jer je on navodno bio kućni prijatelj bivšeg para.

Te glasine nikada nisu potvrđene, a Bojana se udala za Đuđrevića 2015. godine. Venčanje je bilo jako neobično – jer su se na večnu ljubav jedno drugom zakleli u dnevnoj sobi u domu na Bežanijskoj kosi. Sa drugim mužem ima sina.

„Nikada nisam pomislila da postoji nešto što mi je previše za sreću. Ne treba mi više, ali ni manje – to je moj muž koji me voli, koji je pažljiv, deca koja su mi zdrava i lepa, taj neki porodični mir pored nekih drugih stvari kao što je društveni život. Nisu to neke posebne stvari. Postoje stvari koje ti daju adrenalin s vremena na vreme, ali neku konstantu koju moraš da imaš jeste emotivna ispunjenost“, rekla je za srpske medije pre par godina.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram