Fudbaler se zbog njene bolesti odrekao karijere, a ona ga prevarila s pilotom

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivša supruga holandskog fudbalera Rafaela van der Varta, Silvi Meis, po zanimanju je voditeljka i manekenka.

Ona je sada u braku s nemačkim umetnikom Niklasom Kastelom, a mnogi su ovu lepoticu primetili na plaži u Majamiju gde je uživala na odmoru s prijateljem.

Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ova 44-godišnja holandska ‘Viktoria Bekam’ pokazala je impresivnu liniju u crnom kupaćem kostimu, te fanovi komentarišu kako izgleda jednako senzacionalno kao i u mlađim danima, piše Večernji.hr.

Foto: Robert O’Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što se 2013, razvela od fudbalera s kojim ima sina Damiana, manekenka je sreću pronašla s umetnikom. S Van de Vaartom je bila u braku od 2005., te su im mediji brzo nadenuli nadimak ‘novi Bekamovi’.

On je bio uz nju tokom najtežeg životnog razdoblja. Naime, imala je karcinom dojke, zbog čega je fudbaler odlučio da pauzira svoju karijeru i posvetiti se brizi o njoj.

Foto: MRA / Crystal Pictures / Crystal pictures / Profimedia

Ali, samo godinu dana nakon što se izborila za život i pobedila karcinom, fudbaler je otkrio da ga supruga vara s pilotom. To je kasnije i priznala javno, a brak se raspao nakon što ju je Rafael udario pred gostima.

Posle se još verila za Čarbela Aouada, imućnog biznismena iz Dubaija, no to je potrajalo samo nekoliko meseci. Skrasila se tek 2019. kada je upoznala Kastela u kojeg je zaljubljena do ušiju.

***

BONUS VIDEO: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram