Voditeljka koju je Igor Kojić pre Severine ostavio zbog skandal snimka

Igor Kojić Foto: E-Stock/Konstantin Bacetic

Da li se sećate Jelene Žeželj?

Igor Kojić je nedavno otkrio da sada piše roman, a ljubavni život mu je svakako bio dovoljno interesantan i ispunjen dramom da je dostojan knjige.

Pre burne veze sa Severinom, koja se završila neslavno, sin narodnog pevača Dragana Kojića je imao romansu s voditeljkom i rijaliti zvezdom Jelenom Žeželj. Zanimljivo je da je Žeželj u svojoj karijeri pretrpela isto poniženje kao Severina – bila je žrtva osvetničke pornografije.

Kada su njen intimni snimak i fotografije objavljeni, Igor Kojić je raskinuo s njom.

Jelena Žeželj je inače postala slavna nakon učešća u „Velikom bratu“ 2009. godine. U rijalitiju se istakla zbog veze sa drugim učesnikom, Stefanom Zečevićem, koji je doživeo tragičnu sudbinu.

Nakon izlaska iz „Velikog brata“, on je sa još dvoje učesnika poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Žeželj je nakon tragedije i izlaska iz rijalitija imala kratku romansu s Kojićem pre nego što je izbio skandal, zbog kojeg joj je Kebin sin okrenuo leđa.

„Kad smo raskinuli, Igor me je razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav. Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano“, rekla je tada.

Međutim, danas je Žeželj daleko od Srbije i skandala. Voditeljka se 2014. godine udala Nemanju Seležana, predsednika udruženja okupljenog oko Srpske pravoslavne crkve u San Dijegu i člana upravnog odbora „Saint Catherine“ koledža.

Doživela je svoje venčanje iz snova u Las Vegasu, a sada živi u San Dijegu s mužem u dvoje dece – i izgleda bolje nego ikad.

***

BONUS VIDEO: Muške simpatije iz mladosti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram