5 dokaza da su Milan Popović i Igor Kojić zaslužili jedan drugog

Foto: Instagram/igorkojic

Dvojica su se tako smuvali.

Zamisli dva puta se udaš, pa razvedeš od obojice. Jedan od njih, jako bogat ti od života napravi pakao, cimaš se po sudovima ne bi li zadržala dete koje on želi da ti oduzme. Pa ti uzme dete, ti opet na sud, teško ti je, a ljudi te masovno pljuju jer eto zvezda si, a tvoja četiri zida su odavno postala javni cirkus. Onda se zaljubiš u onog drugog. Sve vreme tu se vode pravi mali ratovi, ne zna se ko koga više ne podnosi, ko koga tuži, mrzi. Drugi brak traje šest godina, pukne, razvedeš se i od njega. Onaj prvi nije podnosio drugog, a ni drugi prvog. I onda odjednom, njih dvojica se grle na nekom brodu, usta punim osmeha, reči punih hvale. Kao da njihova zajednička bratska fotografija nije dovoljna, shvatiš da je onaj prvi došao na rođendan drugog i poneo mu za poklon ikonu i tvoga sina kao faktor iznenađenja. Ej! Tvog sina!

„Hvala Milanu što je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje mnogo volim i sa kojim sam proveo prelepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako će biti i vazda. Živeli!“, baš to je napisao Igor Kojić na Instagramu ispod svoje objave na kojoj uživa u zagrljaju Milana Popovića. 
Baš mi je nešto bilo muka kad sam videla ovo, a onda odem na Severinin Instagram i shvatim da je žena u Italiji i da njima dvojici i preostaje samo da se grle po brodovima, apsolutno zaslužuju jedan drugog. Samo pet njenih fotografija ilustruju zašto.
I jedna, najlepša za kraj…
***
Bonus video: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare
***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram