Severina okačila fotku s malim Aleksandrom: Brane mi da se ponosim svojim sinom

Poznati 16. jul 202210:10 > 10:19
severina
Foto: Instagram/severina

"Otac me je pokušao na sve načine spriječiti da budem majka, pa i zabranjujući fotografije".

Severina Vučković je ranije u nekoliko navrata objavljivala fotografije sa sinom, ali je svaki put bila prinuđena da ih ukloni jer je sud tako naložio po tužbama oca dečaka, biznismena Milana Popovića. Sada, okačila je na Instagram novu fotografiju s odmora, na kojoj pozira uz more s malim Aleksandrom.

„Moj sin i ja uživamo na prekrasnom otoku Vrniku“, napisala je uz fotku, a onda se osvrnula na mučnu borbu za starateljstvo nad dečakom i situaciju u kojoj njen bivši suprug, između ostalog i zbog fotografija, pokušava da je diskredituje kao majku.

„Na googlu možete vidjeti ministra Božinovića kako ponosno pozira sa svojom unukom za Gloriju,te i premijera Plenkovića sa djecom u Vatikanu… Predsjednika Milanovića s djecom. Oni mogu,onu nemaju socijalnu službu Maksimir koja kaže da je to štetno za djecu. Ali, ako ja štetim djeci, štete i oni i svi koji objavljuju djecu!?! A meni se brani ponositi svojim sinom. Otac me je pokušao na sve načine spriječiti da budem majka, pa i zabranjujući fotografije. Isti zakoni svima, a ne samo njima“, poručila je Seve, koja je ovih dana u centru pažnje javnosti zbog incidenta s direktorkom zagrebačke škole koju pohađa njen sin.

***

Bonus video: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram