Poznatoj manekenki život su obeležili skandali i osmočasovni brak sa Srbinom

Foto: Credit line: OWN / Planet / Profimedia

Prvo Majk Tajson pa Svetozar.

Robin Givens (57) model i glumica osamdesetih je krasila naslovnice najprestižnijih časopisa, nosila je revije velikih dizajnera, debitovala je na filmskom platnu, ali i na malim ekranima. Osim toga, pored uspešne karijere u šoubiznisu, Robin je diplomirala na medicinskom fakultetu Sarah Lawrence.

Iako su joj predviđali blistavu karijeru i svetsku slavu, skandali koji su obeležili njen život, zauvek su joj stali na put ka uspehu.

Robin ima veoma zanimljiv ljubavni život iza sebe. Dva braka, sa Majklom Tajsonom i Svetozarom Marinkovićem – oba specifična na svoj način.

Foto: Credit line: Laura Luongo/PIP-Landmark / Landmark / Profimedia

Iako je sa bokserom bila samo godinu dana, njihov brak je obeležio pravi skandal. Krajem osamdesetih, Tajson je navodno zatekao Breda Pita u krevetu sa suprugom, sa kojom je bio u procesu razvoda.

„U tom periodu smo se razvodili, ali smo i dalje živeli zajedno. Međutim, jednom sam saznao da je neko stigao pre mene u stan. Bio je to Bred Pit. Pobesneo sam i bio sam spreman na sve, a on se uplašio. Trebalo je da mu vidite lice tada“, ispričao je Tajson u emisiji In Depth With Graham Bensinger.

Tajson nikada nije otkrio kako se sve završilo. Bred je nakon toga započeo uspešnu glumačku karijeru.

Pre Tajsona, Robin je bila u braku sa teniskim instruktorom Svetozarom Toletom Marinkovićem. Njihov brak je zanimljiv jer su se rastali istog dana kada su se i venčali.

Svetozar i Robin upoznali su se tako što ju je on podučavao tenis. Venčali su se 1997. godine i razveli istog dana. Venčanje je upriličeno na plaži jednog hotela u blizini San Dijega. A, ako ne računamo mladu i mladoženju, na venčanju je bio samo i njen sin koji je tada imao dve godine.

Na plaži je bilo i drugih ljudi koji su se sunčali i kupali, ali nisu imali pojma šta se dešava i ko se venčava. Robin i Tole su se rastali kasnije istog dana, a kako su mediji pisali – njihov brak je trajao samo osam sati.

Inače, Svetozar i Robin su izlazili godinu dana pre samog venčanja, a ta veza je teniskog instruktora uspela da proslavi. Nakon prekida sa manekenkom, on se povukao iz javnosti, a o njegovom životu se ne zna mnogo.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram