Princ Hari pozvao bivše devojke: Šok potez pred najjači udar na porodicu

Foto: PA / PA Images / Profimedia

Knjiga koja će promeniti sve!

Princ Hari je zamolio svoje prijatelje i bivše devojke da budu deo njegove kontroverzne autobiografije, tvrdi izvor.

Ove nedelje je otkriveno da će dugo očekivana knjiga vojvode od Saseksa, pod nazivom „Spare“ (Rezerva), biti objavljena 10. januara. Pretpostavlja se da se naslov odnosi na Harija koji je „rezervni“ naslednik princa Vilijama.

Kraljevski stručnjaci veruju da bi se on mogao vratiti u Veliku Britaniju kako bi promovisao knjigu, za koju se očekuje da će biti veoma kritična prema kraljevskoj porodici.

„Hari im se javio. Prijatelji i devojke su bili ljubazni i rekli su da će razmisliti o tome, ali na kraju je većina rekla en“, rekao je neimenovani izvor za The Sun.

Vojvoda od Saseksa, koji se venčao sa Megan Markl 2018. godine, imao je dve ozbiljne veze pre nego što je upoznao svoju sadašnju suprugu.

Kresida Bonas, sa kojom je izlazio dve godine do 2014, i njegova prva „javna“ devojka Čelsi Dejvi, sa kojom je izlazio od 2004. do 2010., izbegavale su da ikad govore novinarima o tome kakva je bila njihova veza s Harijem u godinama nakon njihovog raskida. Čelsi je međutim priznala Tajmsu 2016. da se borila sa medijskom pažnjom oko njene veze.

Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanski mediji pišu da se stariji članovi kraljevske porodice pripremaju za objavljivanje autobiografije od 416 stranica 10. januara. U petak uveče je objavljeno da se princ Hari neće vratiti u Veliku Britaniju da provede prvi Božić otkako je kraljica Elizabeta II umrla sa svojom porodicom.

Izvori bliski paru rekli su za Mirror da su odnosi između Harija i Megan i ostatka kraljevske porodice „dotakli dno“.

***

BONUS VIDEO: Mira Adanja Polak – S Elizabetom II niste mogli ući u konflikt, to je prepuštala drugima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram