Veliko „ne“ Harija i Megan: Povlače drastičan potez prema kraljevskoj porodici

hari megan
Foto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Odnosi su nikad lošiji zbog Harijevih memoara.

Princ Hari i Megan Markl neće se pridružiti Čarlsu za Božić, i to prvi koji će proslaviti kao kralj, piše The Sun.

Naime, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa će odbiti poziv Njegovog veličanstva u Sandringem jer se odnosi i dalje pogoršavaju zbog Harijevih novih memoara.

Ove godine obeležava se prvi Božić od smrti kraljice Elizabete II, kada se zemlja oprostila od svog monarha sa najdužim stažom. Hari i njegova supruga Megan vratili su se u Veliku Britaniju povodom sahrane, ali izgleda da „nemaju planove“ da se ponovo pridruže kraljevskoj porodici na tradicionalnim božićnim svečanostima u Sandringemu, navodi Dejli miror.
Jedan insajder veruje da su odnosi „blizu dna“ dok se vojvoda od Saseksa sprema da iznese svašta u svojoj novoj knjizi. Izvor je rekao da su članovi kraljevske porodice ove nedelje „potpuno iznenađeni“ naslovom knjige „Rezervni“, dok su izdavači za memoare kazali da su „surova, nepokolebljiva iskrenost“.

Foto: Mark MARLOW / AFP / Profimedia

„Ova knjiga bi mogla značiti kraj svake veze koju Hari želi da ima sa svojom porodicom, očajnički je tužna“, rekao je insajder.

Dodao je da se svi pripremaju za još jedan naporan i mahnit period zbog Saseksa.

Ove nedelje mnogi su isticali da naslov pokazuje da princu Hariju i dalje smeta njegov niži status. Jedan stručnjak je čak ocenio da je to „patetično” kopanje po kraljevskoj porodici koje pokazuje da princ „nije krenuo dalje”.

Harijevi opsežni memoari bi trebalo da se pojave u knjižarama 10. januara — dan nakon 41. rođendana Kejt Midlton i samo četiri meseca nakon smrti kraljice.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram