Najtajanstvenija devojka hrvatskog fudbala privukla pažnju na tribinama u Kataru

Borna Sosa Foto:Screenshot/Instagram/superrman007

Ne prate se na društvenim mrežama.

Hrvatski fudbaler Borna Sosa već dve godine je u ljubavnoj vezi sa devojkom po imenu Ivona koju je „krio kao zmija noge“, sve dok se lepa plavuša nije pojavila u Kataru.

Ivona važi za najtajanstveniju devojku hrvatskog fudbala jer se o njoj skoro ništa ne zna. Do pre nekoliko dana nije se znalo ni kako izgleda, a onda su paparaci odigrali „veliku ulogu“.

„Ne delim javno te trenutke, nemamo ni zajedničkih fotki na društvenim mrežama. Iz Zagreba je, a rodom je iz Dubrovnika i zajedno smo gotovo dve godine. Starija je od mene četiri godine… Funkcionišemo super. Posebno mi se sviđa kod nje samostalnost. Tako je odgojena. Jednostavno smo kliknuli“, rekao je hrvatski reprezentativac za Story.hr o devojci Ivoni.

I zaista, njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama nećete naći, a zanimljivo je i to da se na Instagramu čak ni ne prate.

Borna je uspevao čak dve godine da je sakrije od znatiželjene javnosti, a onda se pojavila u Kataru na tribinama, odakle je svog momka bodrila na utakmici protiv Brazila.

Foto:Philippe Perusseau / Bestimage / Profimedia

Ivona je na tribinama bila sa Borninom tetkom, a ovom prilikom su obe nosile dres hrvatske reprezentacije.

Inače, Ivona je nakon gimnazije završila Arhitektonski fakultet i od tada radi u jednom uglednom zagrebačkom arhitektonskom studiju,prenosi tportal.hr.

***

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram