Malo koja žena bi mužu oprostila aferu kakvu je imao francuski fudbaler

Foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Veliki skandal!

Francuski fudbaler Olivije Žiru (36) sada ima titulu najboljeg strelca u istoriji svoje reprezentacije – ali njegov privatni život je turbulentan.

Od 2011. je u braku s Amerikankom Dženifer Žiru (38) s kojom je dobio četvoro dece. Fudbaler je više puta naglasio da ne bi imao takvu karijeru da supruga nije bila uz njega, a ona je poznata po tome što jako čuva svoju privatnost od javnosti i tek povremeno objavi nešto na društvenim mrežama, piše Story.hr.

Foto: ROOSTER LEO ROOSTER / Sipa Press / Profimedia

Dženifer je pokazala i da je spremna svašta oprostiti svom suprugu pa i preljubu. Naime, njihov brak je 2014. bio u krizi kada je Žiru priznao da je imao aferu s manekenkom Selijom Kej.

„Izvinjavam se svojoj supruzi, svojoj porodici, svima u klubu, saigračima i navijačima Arsenala. Sada se moram boriti svoju porodicu i klub. Moram tražiti od njih da mi oproste. Ništa drugo nije važno u ovom trenutku’, oglasio se tada Žiru na društvenim mrežama.

Zanimljivo je da je prvo poricao da je u svoju sobu u hotelu Four Seasons u četvrti u Istočnom Londonu doveo Seliju, a sve se odvijalo noć pre nego je s Arsenalom pobedio klub Crystal Palace.

U celu priču je bio upleten i njegov trener Arsen Venger budući da se afera događala pre važnog susreta i fudbaler je novčano kažnjen od strane svog kluba s više od 200.000 funti. Selija je dokazala svoju romansu s Žiruom fotografijom na Tviteru koja je prikazivala fudbalera u donjem vešu.

Svi su upamtili i Dženiferinu reakciju u trenutku kad je afera otkrivena, odnosno njen izostanak. Naime, nije se oglašavala po pitanju toga, a očigledno je da je oprostila suprugu.

***

BONUS VIDEO: Poznate mame u borbi za starateljstvo nad decom

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram