Šeron Stoun je odjednom u svemu preterala i izgleda kao milion dolara

Šeron Stoun
Šeron Stoun Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sve je prštalo od boja i dezena na Šeron Stoun, a opet je uspela da izgleda savršeno. Malo je žena kojima bi ovakva kombinacija dobro stajala, ali jedna je Šeron.

Mnogo poznatih ljudi došlo je na losanđelesku premijeru filma „The Bikeriders“, među njima i Šeron Stoun. Američka glumica se na crvenom tepihu pojavila u odličnom modnom izdanju koje pokazuje da ne igra po modnim pravilima i pritom se dobro zabavlja, piše Zadovoljna.hr.

Lepa 66-godišnjakinja od glave do pete bila je odevena u komade italijanske modne kuće Dolce & Gabbana. Nosila je njihovo odelo s leopard dezenom, a ispod sakoa i top s istim motivom.

Šeron Stoun
Foto: Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Odevne komade kombinovala je sa salonkama ukrašenim cvetnim motivima zlatne boje i lakovanom crnom ručnom torbom ukrašenom grandioznom kopčom.

Šeron Stoun
Foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Oko vrata je nanizala ogrlice raznih stilova, a nosila je i nekoliko efektnih narukvica, kao i „statement“ prsten.

Postoje razna pravila o nošenju animal printa i ona uglavnom govore kako s njim ne treba preterivati jer je dominantan i najbolje je kombinovati  ga s neutralnim komadima i nakitom, ali Šeron je ovim izdanjem pokazala da manje nije uvek više i da se ponekad isplati malo preterati.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram