Šeron Stoun se slikala u toplesu – svaka čast kako izgleda u 65. godini

Foto: DC / Backgrid UK / Profimedia

I mnogo mlađe bi joj pozavidele.

Šeron Stoun je jedna velika životna konstanta. Naravno, nije jedina, ali je bez sumnje – uz koleginice poput Džejmi Li Kertis i Endi Mekdauel – neprolazna legenda.

Zvezda Niskih strasti je, inače, decenijama unazad aktivistkinja i borkinja za ljudska prava, a poznata je i kao jedna od najinteligentnijih poznatih ličnosti, sa IQ-om 152. Za žene svih generacija posebno je osnažujuć njen odnos prema lepoti, starenju i spostvenom telu.

Šeron nikad ne propušta priliku da proslavi svoje telo koje se menjalo tokom vremena, ali to čini tako graciozno, da ne gubi ni trunku seksepila. To potvrđuje i poslednji selfi koji je Šeron pre nekoliko dana objavila na svom Instagram profilu, odnosna njena fotografija u zeleno-crnom Dolce & Gabbana bikiniju sa animal printom. U pitanju je kupaći kostim iz osamdesetih, visoko izrezan i mikro kroja, koji često viđamo na mlađim zvezdama poput Emili Ratajkovski i Kendal Džener.

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Tako nam je i Šeron Stoun u toplesu njena omiljena objava koja bukvalno slavi život.

Osunčana, blistava, nasmejana, ali pre svega samouverena, Šeron Stoun obradovala je preko 62 miliona pratilaca fotografijom u bikiniju na kojoj, delimično prekrivena peškirom, pokazuje grudi, jedva skrivene ispod peškira. Ono što upada u oči, pored divne građe glumice, jeste svest koja često dolazi s godinama. U toplesu Šeron Stoun kaže „Zahvalno nesavršena u savršenom danu“

View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Šeron Stoun je u prošlosti već izjavljivala da nema straha od starenja, i da joj je to zaista cilj, da zauzme stav koji deli sa nekim holivudskim zvezdama koje starenje prihvataju na pozitivan način.

To je verovatno jedan od najzanimljivijih trendova lepote koje su lansirale poznate ličnosti, koje u prvi plan stavljaju prihvatanje sopstvenog tela i prolaznost vremena. Nakon godina borbe protiv starenja, zahvaljujući ovim zvezdama može se poslati poruka da volimo sebe, prihvatmo prolaznost vremena i graciozno starenje, odnosno starenje na najbolji mogući način. To podrazumeva i pribegavanje hirurgu, ali u granicama, brigu o svom telu sportom i zdravom ishranom, i to sve uz osmeh.

Bonus Video: Jelisaveta Miletič žena ženi nije vuk mi nismo jedna drugoj konkurencija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram