Nije viša plava: Princeza Šarlin promenila boju kose i oprostila se od svog zaštitnog znaka

Foto: CRY-Huitel. / The Photo One / Profimedia

Koja boja joj više pristaje?

Princeza Šarlin prisustvovala je čuvenoj Velikoj nagradi Monaka zajedno sa ostatkom tamošnje kraljevske porodice. Ona je tom prilikom pokazala novu frizuru, odnosno novu boju kose, iznenadivši okupljene promenom. Šarlin je godinama nosila platinastu boju kose kao svoj zaštitni znak, a tek je poslednjih meseci počela da koketira i sa drugim nijansama.

fOTO: Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia

Tako smo u prethodnom periodu imali prilike da je vidimo kao brinetu, ali sa dominantnim plavim pramenovima, dok je sada napravila drastičniji potez i celu kosu ofarbala u bogatu smeđu boju.

Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Nama se čini da njenoj nežnoj lepoti, bledom tenu i elegantnim crtama lica više pristaje plava kosa, ali je svakako interesantno i osvežavajuće videti novi imidž slavne 45-godišnjakinje.

Ona je inače ovom prilikom ponela vrlo interesantnu kreaciju – dugačku teget toaletu na debele bretele prošaranu prugama u bojama duge.

fOTO: Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia

Šarlin je izdanje upotpunila minimalnim detaljima – jedino što je od aksesoara nosila bile su male dijamantske minđuše koje retko kada skida. Iako je haljina sama po sebi atraktivna, čini nam se da je za princezu od Monaka loš izbor – sam kroj ističe njena široka ramena.

***

Bonus video: Trikovi za punđu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram