Kako izgleda žena s kojom je princ od Monaka prevario lepu princezu Šarlin

Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Veliki skandal!

Kneževska porodica Monaka poznata je po brojnim skandalima, preljubama i tragičnim smrtima, a dana je najzanimljivija članica porodice princeza Šarlin, zvana i „najtužnijom princezom Evrope“.

Šarlin je supruga princa Alberta II od Monaka, kao i majka njegovo dvoje dece, ali i žena koja je u svom braku preživela mnoge izdaje svog muža.

Podsetimo, princ je Šarlin više puta prevario i čak napravio dete van braka, a njegova najslavnija ljubavnica je bivša stjuardesa Nikol Koste, piše Story.hr.

Foto: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

U maju 2005. Nikol je otkrila kako je otac njenog sina princ Albert koji je tada već bio u vezi sa Šarlin. Iako je inicijalno negirao vezu s njom, na kraju je sud odredio da se obavi test očinstva – koji je pokazao da Nikol nije lagala o tome da je princ preljubnik.

Albert i Nikol upoznali su se na letu Air France između Pariza i Nice još 1997. Albert ju je pitao za telefonski broj i tako je počela njihova šestogodišnja veza. Princ je, navodno, bio ludo zaljubljen u Nikol, a njihovoj je ljubavi na kraju stao njegov otac, princ Rajnier koji je od sina direktno zatražio da okonča tu vezu.

Rajnier se pobrinuo i da njegov nezakoniti unuk nikad ne dođe na tron, amandmanom kojim je u ustav uključeno pravilo da vanbračna deca ne mogu biti naslednici prestola.

Foto: AGENCE / Bestimage / Profimedia

Nikol je sina rodila u avgustu 2003., no Albert nije bio uz nju. Nakon porođaja je u bolnici ostala šest nedelja.

„Morala sam se sama suočiti s tim. Nije bilo nikoga u koga sam se mogla pouzdati“, ispričala je u jednom intervjuu.

Nikol je, inače, rođena u Togu u Africi, a u Francusku je stigla s 18 godina. Tamo je neko vreme studirala ekonomiju, zatim arhitekturu, a nakon toga se posvetila karijeri modela. Kasnije je bila stjuardesa, a zatim je postala stilistkinja. Pri veze s Albertom bila je u braku s 15 godina starijim muškarcem s kojim je dobila dvoje dece.

„Albert je ispunio obećanje: stvari se dobro razvijaju i idu svojim tokom, čime sam oduševljena. Suprotno onome o čemu su mediji pisali, Albert je preuzeo svoju ulogu oca i naš se odnos temelji na poverenju. Aleksandre je nasledio moju dobrotu, ali i Albert je nežan, osećajan i topao. Jako liči na nas dvoje. S Albertom se odlično slaže, vole se zajedno baviti sportom“, rekla je u jednom intervjuu prošle godine.

„Što se tiče Šarlin, ne volim da nas upoređuju. Ipak, treba da se podržavamo. U našoj situaciji diplomatija bi trebalo da prevlada. Ali tokom njenih susreta s mojim sinom doživela sam stvari koje su me šokirale. Na primer, kada Albert nije bio tamo, Šarlin je premestila sobu mog sina u krilo za sobarice. Kao majka, ne mogu to da opravdam“, poručila je iskreno.

***

BONUS VIDEO: Mira Adanja Polak – S Elizabetom II niste mogli ući u konflikt, to je prepuštala drugima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram