Pitali su Natašu Bekvalac najškakljivije pitanje – dala im je genijalan odgovor

Nataša Bekvalac Foto: Instagram/bekvalceva

Šta se to krčka kod Nataše?

Nataša Bekvalac uvek zna kako da zaintrigira i zasmeje.

Ovaj put je na svom Instagramu podelila sliku sa odmora uz poruku pratiocima da je super raspoložena za pitanja. Na njih je zatim odgovarala u svom dobro poznatom stilu .

Čini se da je Natu manje više prisvojila srpska publika, a da je region više nego željan kako njenih nastupa tako i novih pesama, pa su se tako ponavljala pitanja i pozivi za gostovanja u emisijama, ali i za privatne posete. Neki od komentara su: „Kad će koncert u Sarajevu“, „Kad ćeš doći u Sarajevo“, „Kad ćeš u Zadar“, „Dođi u Osijek“,…

Natašine fanove jak zanima i kad mogu da očekuju nove pesme.

Ipak, najviše komentara je bilo na račun Natašinog fenomenalnog izgleda, pa su se ređali komplimenti i pohvale tipa „prezgodna“, „do kad ćeš biti u samom vrhu riba na estradi
ženo“…To i nije čudno jer je ovaj put počastila fanove slikom sa plaže na kojoj izgleda fantastično, pored toga i njen kupaći je privukao ogromnu pažnju, a iz komentara sam saznala da je kupljen u Zari.

Jednu od devojaka je zanimalo da li Nataša Bekvalac sa takvom figurom možda jede uštipke sa kajmakom u 21h, a ona je potvrdila uz komentar „o, da!“

Između šale i zabave, Nata je otvorila dušu i vrlo emotivno odgovorila na neka pitanja. Jedan Stefan je želeo da zna šta misli o albumu „Ne valjam“, na šta je Nataša rekla da joj je to omiljeni album, ali najmanje slušan, a otkrila je i da pesmu „Crta“ ne voli jer „ne voli ni taj period života“.

Neko joj je postavio i definitivno najškakljivije pitanje – da li razmišlja da se uda, na šta se ona našalila: „Udavala sam se jer nisam razmišljala“.

Međutim, najslađi je možda komentar Natašine ćerke Hane koja je pohvalila mamin izgled, na šta joj je Nataša uzvratila „moja beboo“ uz nekoliko srca.

Bonus Video: Jelisaveta Miletič žena ženi nije vuk mi nismo jedna drugoj konkurencija

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram