„Svi su bili u šoku kada je to rekla“: Procurilo je šta je kraljica Elizabeta II zapravo mislila o Megan Markl

Foto: Jim Clarke / News Licensing / Profimedia

Iako je pokojna kraljica Elizabeta II uvek poštovala Megan Markl, nedavno je otkriveno da ona o njoj nije imala previsoko mišljenje.

Svi znaju da Megan Markl nije omiljena među članovima britanske kraljevske porodice. Ipak, mnoge zanima šta je pokojna kraljica Elizabeta II zapravo mislila o njoj. Iako je oduvek poštovala ženu svog unuka Harija, nedavno je otkriveno da ona o njoj nije imala previsoko mišljenje.

Naime, kako piše RadarOnline, kraljica je neposredno pre svoje smrti 2022. godine rekla da „žali što je sve tako ispalo”, a izvori bliski porodici tvrde da je rekla da je „odmah pročitala” Megan.

Foto: Jim Clarke / News Licensing / Profimedia

„To je bila iznenađujuća rečenica, jer je ona bila žena koja bi najlakše na svetu oprostila“, rekao je anonimni izvor za pomenuti portal.

Navodno, jednom prilikom, tokom porodičnog druženja u zamku Balmoral, kraljica Elizabeta je vrlo otvoreno govorila o omraženoj vojvotkinji.

Megan i Hari Foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

„Uz piće pre večere, mala grupa je ćaskala sa kraljicom i ona je rekla da je susret Harija sa Megan potpuna katastrofa. Svi su bili šokirani“, rekao je izvor. Dok je Megan uvek sa divljenjem govorila o kraljici Elizabeti i plakala na njenoj sahrani, sve je više dokaza da pokojna baka njenog muža nije delila njene simpatije.

Navodno, jednom prilikom je ponašanje ovog para nazvala „prilično suludim“ i izjavila da je njen unuk bio toliko opsednut suprugom i željom da joj bude privržen da je izgubio osećaj za svoje dužnosti. Pisalo se i da je svaki razgovor sa nekada omiljenom unukom postao izazov za Elizabet.

„Njenoj Visosti su pozivi princa Harija bili prilično teški i zamorni. Ona nije želela da se meša u odnos oca i sina i pozvala ga je da razgovara sa ocem“, rekao je izvor za Dejli mejl ranije.

***

Bonus video: Televisa presenta Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram