Šta se desilo s prvim mužem Megan Markl

megan markl
Foto: Adam Stoltman / Alamy / Alamy / Profimedia

Udala se za njega kad je imala 30 godina.

Nije lako danas zamisliti da je Megan Markl ikada bila u ljubavi s bilo kim drugim sem sa princem Harijem. Ali ona je i te kako volela pre njega. Zapravo, drama na dvoru pred njenu udaju za Harija je i bila između ostalog jer je već bila udata.

Njen bivši muž je holivudski reditelj Trevor Engelson i Megan je s njim bila u braku od 2011. i 2013.

Na svom prvom venčanju Megan je imala 30 godina. Slavlje je organizovano za stotinak najbližih gostiju na Jamajci. Godinama pre toga oni su se zabavljali i delovali vrlo skladno. Zato je mnoge iznenadilo kada su se rastali. Kasnije se govorilo da su razlog njene obaveze oko snimanja u Torontu za seriju Suits, a Engelson je morao da ostane da živi u Los Anđelesu zbog svog posla. Ispostavilo se da je ta razdvojenost ubila njihov brak.

Nakon razlaza od Markl 2013, Engelson je navodno izlazio sa modelom Šarlot Mekini, kao i sa glumicom Betani Frankel. Šuškalo se da se teško pomirio sa razvodom.

Čini se da su se stvari od tada promenile za Engelsona – u maju 2019. se oženio dijetetičarkom Trejsi Kurland.

Zanimljivo je da je nakon svog braka sa Megan Engleson poput pravog čoveka iz Holivuda predstavio TV emisiju o svojim iskustvima.

Foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Američka mreža Fox dala je zeleno svetlo za Engelsonovu programsku ideju, zasnovanu na čoveku čija se bivša udala u britansku kraljevsku porodicu, piše elle.com.au.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram