Isplivala retka fotka starijeg Breninog sina: Devojke ludele za njim, a onda je sasvim nestao iz javnosti

lepa brena
Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović

Nije ga lako prepoznati.

Stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Stefan Živojinović, poznat je široj javnosti kao pevač i miljenik ženske publike, ali u poslednje vreme ga retko viđamo jer se povukao sa scene.

Tridesetjegnodišnji Stefan sa svetla reflektora povukao se 2020. godine, čak nije bio aktivan ni na društvenim mrežama, ali sada se pojavila njegova retka fotografija i mnogi ga nisu prepoznali na prvi pogled.

Fotografiju je na Instagramu objavio njegov mlađi brat Viktor, i to povodom njegovog rođendana, a na njoj se vidi kako je Stefan promenio imidž i danas ima dužu kosu i bradu.

Foto: Instagram/viktorernest

„Podržali smo njegovu odluku da se ne bavi više muzikom. Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, zašto ne bismo prihvatili i odluke naše dece? Bitno mi je da su naša deca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvek podržavamo. Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno“, izjavila je Brena svojevremeno, a prenosi showbuzz.hr.

Svoje sinove Lepa Brena neizmerno voli, a upravo sa Stefanom prošla je najveći strah i patnju koju roditelj može doživeti jer su ga kao osmogodišnjeg dečaka oteli pre 23 godine.

“Od tog dana za mene više ništa nije isto…“, rekla je iskreno jednom pevačica.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram