Fotografija Dragane Kosjerine dok je bila tinejdžerka pokazuje koliko se zaista promenila

dragana kosjerina
Foto: Instagram/dragana.kosjerina

Koliko se promenila?

Dragana Kosjerina bez sumnje je jedna od najlepših Srpkinja. Stasom, harizmom, bujnom kosom i prelepim licem ona oduzima dah kad god je vidimo. Popularna voditeljka govorila je više puta da je za sve to zaslužna genetika, ali i zdrave životne navike i da nije ljubitelj estetskih zahvata.

Dokaz za to je i jedna fotografija iz njene mladosti koju je nedavno podelila na Instagramu.

Foto: Printscreen/Instagram/dragana.kosjerina

U teget-crnoj kombinaciji, bez šminke i sa šiškama, Dragana je uz svoju fotku iz tinejdžerskih dana napisala – bila jednom jedna ljuta devojčica.

Ta fotka je ujedno potvrda da je Dragana oduvek bila vanserijska lepotica i da bi odlično prošla i da se bavila modelingom.

Prva iskustva u medijima Dragana je stekla 2011. godine kao novinarka i voditeljka na sportskoj televiziji „Sport klub“, a 2015. godine prešla je na RTS.

Dragana je u jednom intervjuu priznala da je zagovornica zdravog života i umerenosti u svemu. Nije veliki ljubitelj noćnog provoda i klupskih gužvi, ali zato voli da provodi vreme u prirodi. Osim toga, voli i da putuje, a tokom proteklih godina na putovanjima joj društvo pravi verenik Bojan Perduv.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram