Najzgodnija novinarka koja je omađijala Ibrahimovića pokazala prelepo trudničko telo u kupaćem

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sportska novinarka Dileta Leota i nemački fudbaler Loris Karius trenutno uživaju na Ibici.

Još u februaru ove godine, svetskim medijima su krenule da kruže glasine da je najlepša sportska novinarka, 31-godišnja Dileta Leota, trudna.

Foto: Marco Alpozzi / LaPresse / Profimedia

Mediji su se brzo o tome raspisali i počeli postavljati pitanje ko je otac deteta, a ona je krajem marta otkrila da se radi o nemačkom golmanu, 29-godišnjem Lorisu Kariusu.

„Moramo vam nešto reći, ali zar to već niste znali? Prštimo od veselja. Mi i moj stomak“, napisala je tada i dodala: „Uskoro će nas biti troje“. Da je u vezi s plavokosim golmanom, Dileta je potvrdila zajedničkom fotografijom u januaru ove godine, a i paparaci su ih nekoliko puta fotografisali u zajedničkih izlascima.

Tako su ih i sada zajedno „uhvatili“ na odmoru na Ibici, a italijanska novinarka je pokazala sada i svoj već veliki trudnički stomak u belom jednodelnom kupaćem kostimu.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Karius i ona šetali su plažom grleći se i držeći se za ruke, a osmesi na licima dovoljno govore koliko su zaista srećni zajedno.

Mediji su o Dileti su često negativno pisali. Naime, šuškalo se da je ljubavnica fudbalera Zlatana Ibrahimovića.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako se navodilo, Zlatan je napustio jednu zabavu kako bi otišao u Diletin hotel i iz njene sobe nije izlazio satima. Ni jedno ni drugo nikada nisu komentarisali te navode.

Ipak, jednom je ona progovorila o celoj situaciji. „Biti sa zauzetim muškarcem neprihvatljivo je za moje principe. Uz sav izbor na svetu moraš imati svest da se ne dovedeš u pogrešne situacije“, rekla je tada.

***

Bonus video: Senidah i Lepa Brena Dvougao