Gde je danas lepa novinarka iz filma „Lepa sela lepo gore“

lepa sela lepo gore
Foto: Printscreen/Promo

Danas Lisa ima 61 godinu i peva u bendu.

Kultni film Srđana Dragojevića „Lepa sela lepo gore“ okupio je velika imena srpske kinematografije. Među njima je bila i Lisa Monkjur koja je igrala novinarku sa Zapada.

Usred vrtloga rata devesedetih godina, čime se bavi poznati film, našla se i jedna strana novinarka. Nju je situacija spojila sa Milanom, Veljom, Viljuškom i drugima koji u tunelu proživljavaju ratne strahote. U scenama od kojih su mnoge protkane crnim humorom, Lisa najviše dodira ima sa Nikolom Kojom, tj. Veljom, s kojim je prošla put od prepirki do vrelog poljupca – pre nego što se Velja ubije.

Inače, Lisu je Dragan Bjelogrlić jednom prilikom sreo u Los Anđelesu, te je tada pozvao da igra u filmu „Lepa sela“, što je ona prihvatila čim je pročitala scenario.

Osim u „Selima“, Lisa je igrala i u ostvarenjima Moving – Backwards into Chaos (1988), Hollywood Heartbreak (1990), Death’s Voice (1990), Corporate Affairs (1990), Moondance (1992), The Albatross (1995), The Decay of Fiction (2002), a bavila se i režijom i produkcijom.

Lisa, koja danas ima 61 godinu, živi i radi u Los Anđelesu. Često nastupa po klubovima sa bendom Carnal Circus.

U pitanju je miks džeza, bluza i drugih muzičkih primesa, a kako kažu autori, to je i muzika koja slavi ljubav i seksualnost i pre svega je namenjena odraslima.

Na tim nastupima Lisa danas izgleda prilično drugačije od onoga kako je pamtimo.

Obično je obučena u dekoltirane haljine jarkih boja, a frizura joj je takođe vrlo efektna.

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram