Za mamu poznatog hrvatskog fudbalera kažu da je u 45. godini i dalje najzgodnija Splićanka

Foto: Instagram/fitnesslife_by_renata_

Renata Lovrinčević Buljan proglašena je za Mis Hrvatske 2000. godine, a i dve decenije kasnije može da se pohvali besprekornim izgledom.

Renata Lovrinčević Buljan ime je koje će pamtiti mnogi koji prate izbore za mis Hrvatske, a upravo je ovu titulu Renatu dobila 2000. godine.

Foto: PATRICK PRATHER / AFP / Profimedia

Tada je 23-godišnja crnka svojom vitkom figurom osvojila žiri, a Renata se od tada nije mnogo promenila.

Foto: DARREN DECKER / AFP / Profimedia

Danas je srećno udata supruga i majka dvojice sinova Narda i Bornua, a uprkos porodičnim obavezama, Renata i dalje savršeno uspeva da održi figuru na kojoj joj zavide upola mlađe devojke.

Crnu kosu zamenila je plavom, a na društvenim mrežama redovno kači fotografije svoje isklesane figure iz teretane.

Pre osvajanja mis titule, radila je kao spasilac na plaži, a upravo ju je taj posao doveo do audicije za Miss Universe Hrvatske 2000. godine, a krunu je osvojila bez ikakvih očekivanja.

„Kao da je bilo juče, a danas smo u dobrim odnosima, jedna velika porodica i tako mi je drago što sam deo te divne priče. Jer ono što sam proživela je puno lepih trenutaka i lepih prilika“, prisetila se jednom prilikom za IN magazin.

Inače, Renata ima supruga Petra, koji je profesionalni vojnik koji je dva puta bio u Avganistanu.

Renata radi kao fitnes trener, a trenutno je u centru pažnje zbog starijeg sina Borne, koji je uspešan golman Hajduka koji je osvojio drugo mesto u juniorskoj Ligi šampiona u Ženevi, o čemu je pričala cela Hrvatska.

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram