Intrigantna Hrvatica je bivša ljubav Milana Marića

Foto: Vesna Lalić / Nova.rs

Neodoljivi glumac.

Milana Marića obožavamo da gledamo u serijama i filmovima, a na Pesmi za Evroviziju pokazao nam je da je odličan i kao voditelj.

Zgodni glumac očarao je publiku, a javnost dosta intrigira njegov ljubavni život, o kojem Marić gotovo nikad ne govori.

Ipak, mediji su dosta pisali o njegovim prošlim ljubavima. Marić je u svojim dvadesetim bio u vezi sa hrvatskom rediteljkom Ninom Violić.

Milan Marić je sa Ninom navodno započeo romansu posle diplomiranja. On je u to vreme imao 24, a Nina 43 godine. Upoznali su se u Beogradu, kad je ona gostovala sa predstavom „Kako smo preživele“, a zatim su vezu nastavili u Zagrebu, gde je Milan često odlazio sa predstavom „Mali mi je ovaj grob“, kako piše Hello.

„Nisam ni slutio da će ta priča toliko interesovati medije. Zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Bio sam užasno besan zbog naslova ‘Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca'“, izjavio je jednom prilikom Milan.

Ljubavi je došao kraj, kako piše ovaj list, kada je Milan otišao u Sankt Peterburg, gde je snimao film „Dovlatov“. Nina je, s druge strane, nastavila da živi u Zagrebu, a od pre tri godine u vezi je sa kolegom Filipom Šovagovićem koga je naša publika upoznala u seriji „Žigosani u reketu“.

***
BONUS VIDEO: Vuk i Dimitrije komentarišu stajlinge učesnika Izbora za pesmu Evrovizije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram