Ćerka Džonija Depa voli jednu Danijelu – uhvaćene su u strastvenom poljupcu

Foto: Lionel Urman / Panoramic / Panoramic / Profimedia

U pitanju je poznata reperka, a spekulacije o njima su se pojavile još u februaru.

Lili Rouz Dep, 23-godišnja ćerka Džonija Depa i Vanese Paradi viđena je kako grli svoju devojku, nakon što je sletela na aerodrom.

Ona se vratila u Sjedinjene Države nakon što je prisustvovala filmskom festivalu u Kanu na premijeri svoje kontroverzne miniserije „Idol“, koja uključuje scenu njenog samozadovoljavanja kockama leda, koja je ubrzo napunila naslovnice.

Lili Rouz, koja ima i francusko i američko državljanstvo, u vezi je sa reperkom Danijel Balbuenom, poznatijom kao 070 Shake.

Njih dve su u vezi od januara ali su romansu objavile tek ovog meseca.

Objavila je vest snimkom na Instagramu kako se ljubi sa Danijel i napisala: „4 meseca sa mojom voljenom“.

Slično kao i njena majka, Lili-Rouz je jako tajnovita kada je u pitanju privatni život. Prvi put je pričala o svojoj seksualnosti 2016. godine kada je insistirala da mlade ljude ne treba prisiljavati da se pridržavaju određenih etiketa.

Manekenka je ranije imala romanse sa nekoliko istaknutih ličnosti, uključujući glumca Timotija Šalamea, sa kojim je izlazila nešto manje od dve godine nakon što su se upoznali na snimanju Netfliksovog filma „Kralj“ 2018.

Par se rastao u aprilu 2020. – iako niko od njih nikada nije javno govorio o razlozima raskida.

Nakon što se njena veza sa Timotijem okončala, Lili-Rouz je bila u romansi sa glumcem Ostinom Batlerom ali nikada nisu potvrdili svoju vezu iako su primećeni kako se ljube na ulici 2021.

***

Bonus video: Žena ženi nije vuk

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram