Seksi donji veš: Last minute šoping za Dan zaljubljenih

Foto: La Perla via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Bilo da ste muškarac koji traži seksi poklon u zadnji čas, ili žena koja planira brzo i strasno iznenađenje za partnera/partnerku, napravili smo malu listu zavodljivog donjeg veša koji je dostupan u Srbiji.

Seksi veš je bez dileme najlepši poklon za Dan zaljubljenih, istovremeno intiman i atraktivan, a baš nikada dosadan.

Nijedna žena se nije razočarala kad na poklon dobije savršeni lingerie set. Ali to ne znači da morate da čekate na poklon.

Jedan od boljih osećaja u kupovini je kad sebe častimo seksi vešom, koji nam pruža vragolasti osećaj kad ga nosimo dosadnim danima na poslu.

Bitno je da u vama budi samopouzdanje – tako da smo izabrali setove koji su prelepi i laskavi, a mnogi postoje i u većim veličinama.

U Lindexu smo pronašli set za prozirnim detaljima, u bezvremenskoj crnoj boji (grudnjak 3.590 rsd, gaćice 1.070 rsd) – ali i nežno plavi, koji uprkos delikatnom izgledu nije ništa manje seksi (grudnja 2.390 rsd, gaćice 1.070 rsd).

Foto: Lindex

*

Foto: Lindex

Lisca ima trodelni set koji očarava kombinacijom boja i materijala (grudnjak 6.590 rsd, gaćice 3.390 rsd, halteri 3.390 rsd)  – kao i veš u bež i crnoj boji, sa detaljima koji pale maštu (grudnjak 3.578 rsd, gaćice 1.898 rsd).

A tu je i jako seksi crni komplet, sa gaćicama koje prekrivaju nedostatke (grudnjak 4.990 rsd, gaćice 2.890 rsd).

 

Foto: Lisca
Foto: Lisca
Foto: Lisca

U Calliope ponudi našli smo čipkani komplet u boji jorgovana (grudnjak 1.499 rsd, gaćice 999 rsd)  – a u Tezenis veš sa najlepšim romantičnim motivima (grudnjak 1.999 rsd, gaćice 1.176 rsd) .

Foto: Calliope
Foto: Tezenis

Pepco i H&M su takođe adrese gde možete naći seksi veš. Sanjiv plavi komplet je iz Pepca (grudnjak 600 rsd, gaćice 250 rsd), dok je slatki set s srcadima iz H&M – a grudnjak je idealan za manje grudi (oba dela 699 rsd).

Foto: Pepco
Foto: H&M

Najzad, Calvin Klein seksi veš je klasika koja ipak nikada neće biti dosadna u spavaćoj sobi (grudnjak 3.196 rsd, gaćice 1.796 rsd).

Foto: Fashion&Friends

A izdvojili smo i seksepilan bodi i bebi dol, u kojima ćete sigurno biti prizor za pamćenje.

Pepco bodi savršeno ističe svaku oblinu (1.200 rsd), a lapršava Tezenis spavaćica – bebi dol stvara tek nagoveštaj zavođenja (3.057 rsd).

Foto: Pepco
Foto: Tezenis

***
Bonus video: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram