Naočare za sunce koje nećete skidati cele godine

Foto: Mairo Cinquetti/IPA / Shutterstock Editorial / Profimedia, Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia, IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Live Media Publishing Group / Alamy / Alamy / Profimedia

Naočare za sunce inspirisane 70-im će ovog leta zameniti klasične crne modele.

Naočare u avijator stilu sa naglašenim plastičnim okvirom i obojenim staklima  koje nalikuju na nešto što bi nosio Toni Montana iz Skarfejsa, novi su „it“ aksesoar za proleće i leto.

Odlučite se za jednobojnu verziju u nijasi karamele, spoj animal printa na okviru i zelenih stakala, ili odaberite sigurnu opciju u crnoj boji. Šta god da odaberete, nećete pogrešiti. Najpoznatije modne influenserke odavno šetaju ovaj model naočara.

Foto: David Dee Delgado / Getty images / Profimedia

Crne kockaste naočare u stilu klasičnog Rej Ban modela vejfarer su ponovo u trendu, iako nismo sigurni da su ikada prestale da budu, možda su samo napravile pauzu. Stilizujte ih u sportskom stilu poput Kendal Džener, ili uz haljinu nalik na Odri Hepbern u Doručku kod Tifanija.

U trendu su i veliki ramovi sa resicama.

Foto: Francesca Coccia / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

*

Naočare
Foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sportske, „brze“ naočare nisu više rezervisane samo za bicikliste i rejvere. Odaberite model po vašoj meri među najrazličitijim bojama okvira i stakala. Jedan model Kim Kardašijan je ponela na crvenom tepihu žurke Vanity Fair-a.

Foto: Capital Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prozirno staklo u različitim bojama obojiće vaš svet u nežno ružičastu, žutu, lila ili zelenu.  Možda ne pružaju maksimalnu zaštitu od sunca, ali ove naočare su aksesoar koji će  sasvim sigurno začiniti vaš autfit.

Modeli koji su preplavili evropske prestonice ovog proleća su i oni sa debljim ramovima u bojama koje su kontrast staklima.

Naočare
Foto: Cornel Cristian Petrus / Shutterstock Editorial / Profimedia

***

Bonus video: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram