Najpopularniji kupaći ovog leta nije samo za plažu

kupaći
Foto: Aaron Davidson / Getty images / Profimedia

Vrlo zanimljiv kroj.

Modne kuće, dizajneri i brendovi još jednom su se poigrali idejom kupaćeg kostima, njegovim popularnim krojevima i siluetama. Rezultat su divni modeli među kojima će baš svako pronaći svoj savršeni kupaći kostim u kojem će izgledati odlično i osećati se slobodno.

Kupaći kostimi na jedno rame

Zanimljivi prorezi i asimetrični krojevi preplavili su kolekcije modnih brendova. Bio je to jasan znak da nam sledi veliki ovosezonski trend. Na modnim pistama mogli smo da vidimo odvažne proreze i razne komade koji otkrivaju jedno rame, struk, stomak ili leđa.

Asimetrični krojevi, kako to obično biva, vrlo brzo su se našli i u kolekcijama high street brendova, a najnovija letnja modna pompa stvorila se oko kupaćih kostimima na jedno rame, piše journal.hr.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Sokele (@juliasokele)

Nisu rezervisani samo za plažu

Asimetrični kupaći kostim deluje elegantno, promišljenije. Ako svoj kupaći kostim želite da nosite i u gradu, posebno dobro izgleda uz maksi suknju ili široke pantalone za sofisticiran izgled. Jedina mana? Ima manje potpore od ostalih simetričnih modela, pa nije loše da potražite one od deblje tkanine kao što je neopren.

Foto: JLN Photography / Shutterstock Editorial / Profimedia

A ponuda je zaista raznolika, pa birajte između jednodelnih ili dvodelnih modela, šarenih ili onih jednobojnih.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram