Mirka Vasiljević nam je otkrila šta uvek ima u torbi

Mirka Vasiljević Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Skoro nikada se ne šminkam u slobodno vreme".

Glumica Mirka Vasiljević je poznata po svom prirodom i negovanom izgledu. Iako je zauzeta novim snimanjima i brigom o deci, ona uvek nađe vremena da se posveti sebi i svojoj  nesvakidašnjoj lepoti.

Mirka Vasiljević za portal Zadovoljna.rs otkrila je kako izgleda njena dnevna rutina šminkanja – bez kojih makeup proizvoda nikada ne izlazi iz kuće, a čemu posebnu pridaje pažnju.

„Od toga da li imam snimanja ili ne, zavisi moja makeup rutina. Nekada sam pod scenskom šminkom po više sati dnevno i tada se nikada ne šminkam u slobodno vreme. Tada mi se desi da ne kupim ništa od šminke i po godinu dana“, rekla je glumica.

Onda nam je otkrila i koje proizvode uvek ima u torbi.

„Uvek nosim neki proizvod za negu usana. Nekada je to maska koja pored hidratacije daje i određeni sjaj usnama, a nekada olovka za usne koja ih dodatko istakne. Pored proizvoda za negu usana, ponekad imam u torbi bronzer i rumenilo koji licu daju svežinu. Takođe često nosim i olovku za obrve“, kaže nam Mirka.

Glumica je dodala i kako dobro počupane obrve dodatno naglašavaju lice, te da joj je uvek bitno da ima sređene obrve.

Ona se osvrnula i na to da je jako bitno da pre stavljanja bilo kakve šminke na lice i razmišljanja o kupovini novog makeup proizvoda, adekvatno negujemo lice.

„Pre još jednog skupog proizvoda koji bih kupila, bitna mi je hidratacija i nega lica. Jer negovano lice uvek izgleda lepo, bez obzira da li imamo šminku ili ne“, rekla je Mirka.

***

BONUS VIDEO: Šiške poznatih lepotica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram