Kaputi Beograđanki pokazuju koja boja je nova crna

Moda i lepota 18. jan 202121:24 > 17. maj 2021 11:56
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pored kamel kaputa, modela koji ne izlazi iz mode, još jedna boja uvek je dobar izbor za ključan zimski komad, što su nam pokazale dve šik Beograđanke.

Siva je nova crna, sudeći po ulicama srpske prestonice. U šetnji kroz Knez Mihailovu sreli smo Beograđanke koje su nam pokazale da dug sivi kaput ravnog kroja odlično izgleda u svim godinama i u svim stilovima.

Pročitajte još:

To je jedan od odevnih komada u koji se uvek isplati uložiti i na koji možete da računate više sezona. Siva je neutralna boja uz koju ćete lako kombinovati i drugu odeću i aksesoare. Uz sivu će jednako dobro izgledati i smireniji tonovi, ali i oni jarki.

Novinarka Jasmina svoj lepo ukrojeni kaput savršene dužine i nešto strožeg dizajna kombinovala je upravo uz upečatljive aksesoare.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Bela kapa, zanimljiv šal i jarko žuta torbica oživeli su Jasmimin autfit za ledeni zimski dan.

„Nešto je iz Zare, nešto H&M, nešto Versace“, našalila se ona, ukazavši na zlatne broševe koji nose potpis čuvene italijanske modne kuće.

I njena torba je komad dobre italijanske mode – brenda Trussardi.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Na prvi pogled nisu upečatljive, ali nas su osvojile i njene klasične crne čizme, elegantnog i svedenog dizajna, koje su se odlično uklopile uz Jasminin sivi kaput.

„Svoj stil bih opisala kao sportsku eleganciju“, rekla nam je ona.

Veoma sličan model kaputa ponela je i studentkinja Tatjana – koja ga je ipak stilizovala na potpuno drugačiji način.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Svoj dugi, ravni kaput iz Zare Tatjana je kombinovala jednostavno, a opet ženstveno. Odabrala je suknju veoma zanimljivog printa, takođe iz Zare, koju je nosila uz klasičnu sivu rolku, koju je ulovila u second hand radnji.

„U second handu uvek ima nešto zanimljivo, u Zari kako kad“, rekla nam je Tatjana.

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

*

Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Svoj stil je opisala kao opušten, ali sa malo elegantnijim detaljima. Tatjana svakako ima super formulu za nošenje suknje u ledenim danima – neka bude duga i plisirana, a uz kaput koji će je pratiti u dužini vaša figura će izgledati skladno i izduženo.

A sivi kaput vam može postati glavni modni saveznik tokom zime, jer ta boja čini da se svi drugi komadi koje nosite dodatno istaknu – što su nam pokazale ove dve Beograđanke.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram