Kad vidite kako ću samu sebe da vrhunski častim, poželećete isto

kiehl's
Foto: Lev Dolgachov / Alamy / Alamy / Profimedia

Svaka žena treba sebi povremeno da malo ugodi, a ja sam našla vrhunski recept za to.

Kako ti lice blista, šta si radila, pa ti je koža tako kao svila – to mi je nedavno rekla prijateljica koju nisam videla neko vreme. Prvo kažem – ništa, ne idem ni na kakve posebne tretmane, a onda se setim – moje kremice su očigledno izvele svoju magiju.

Godinama sam tražila pravu kremu za lice, koja će mi sasvim odgovarati, koja će mi dati onaj osećaj da je koža konačno dobila ono za čim vapi. Istraživala sam mnoge brendove, proveravala sastojke, davala novac, ali na kraju ništa posebno.

Onda čujem za Kiehl’s.

Foto: Promo

Rešim da im dam šansu, pre svega, jer sam saznala da Kiehl’s traje više od 170 godina i da je kultni njujorški brend iza kog stoji čista nauka. Dodatni plus je to što njihovi prodavci nude besplatnu analizu kože i pomoć da odabereš najbolje proizvode po svojoj meri.

I pre oko godinu i po dana naručim Ultra Facial Cream i Creamy Eye Treatment with Avocado.

Prva je najprodavanija Kiehl’s hidratantna krema za lice i, čim sam je stavila, videla sam zašto je tako.

Kiehl’s Foto: Promo

Osećaj je bio kao da je baš to mom licu sve vreme nedostajalo. Upija fantastično, lagana je i lice prosto sine, deluje zdravo, a i super je kao podloga za šminku.

Creamy Eye Treatment with Avocado je hranljiva krema za područje oko očiju sa uljem avokada.

Kiehl’s Foto: Promo

Taj deo mi je konstantno bio suv i zatezao je, a ova bogata zelenkasta kremica mi toliko prija da je čak povremeno stavljam i kao masku na lice.

To je bila moja prva Kiehl’s kupovina i uz ove dve kreme besplatno sam dobila tri dodatna mini proizvoda i pet uzoraka. Malo je reći da sam se oduševila.

Onda, pre pola godine uhvatim neki super popust i uzmem i kremu za lice i za deo oko očiju iz njihove antiejdž linije, plus retinol serum protiv bora.

Kiehl’s Foto: Promo

E to je tek nešto posebno.

Kiehl’s Foto: Promo

Svako veče Super Multi-Corrective Cream stavljam na obraze i bradu, Super Multi-Corrective Eye Zone Treatment utapkam oko očiju, a Retinol Skin-Renewing Daily Micro-Dose Serum namažem na čelo i vrat.

Kiehl’s Foto: Promo

Koža od toga zaista postane nekako čvršća, lepša i na oko i na dodir, a poveću boru koju imam na čelu i pregib na vratu već neko vreme jedva da primećujem.

Pritom sam, uz ta tri proizvoda, dobila i tri mini maske i četkicu za nanošenje i prelep neseser, kao i pet različitih uzoraka. Ne sećam se da  sam od nekog drugog brenda dobila toliko dodatnih besplatnih stvarčica za jednu kupovinu. Na sve to, kreme traju dugo jer je dovoljna mala količina za nanošenje – one iz prve ture koju sam naručila su mi tek sad pri kraju.

I jasno je da ću sebe častiti nekim novim Kiehl’s preparatom, pre svega, jer od 8. do 10. marta daju 20% popusta na sve proizvode, osim na setove.

Foto: Promo

A na posebnom popustu od 40% je intenzivna, hidratantna, noćna maska za usne koja ih omekšava dok spavaš – Buttermask For Lips. Popust će važiti u svim Kiehl’s prodavnicama u Beogradu i Novom Sadu, kao i na web stranici www.kiehls.rs.

Kiehl’s Foto: Promo

Vidim i da je kod nas konačno stigao viralni Kiehl’s proizvod – Truly Targeted Acne-Clearing Solution. To je prozirni „tečni flaster“ za nepravilnosti koji vidljivo smanjuje bubuljice.

Kiehl’s Foto: Promo

Taman mogu da ga uzmem sestri koja se muči sa nepravilnostima na koži.

Sve u svemu, ako ne znate kako da sebe ili drugaricu, mamu, prijateljicu kvalitetno počastite, ova Kiehl’s akcija je sjajna prilika. Sigurno se nećete pokajati. Uostalom, nemoguće je naći nekog ko nije zadovoljan Kiehl’s proizvodima jer jednostavno – deluju.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram