„Smršala sam 55kg za 15 meseci sledeći samo jedno pravilo“

Foto: Instagram / cic_good_life

Majka dvoje dece, koja je izgubila neverovatnih 55 kg za samo 15 meseci, podelila je tajne svog uspeha. Otkrila je da je sledila jedno pravilo: imala je cilj da mršavi 700 g nedeljno.

Sisili Gudvin (27) iz Velike Britanije pila je 10 kafa dnevno i redovno je uživala u hrani iz KFC-a, što je dovelo do toga da stigne do 128 kg.

Ali nakon što je promenila svoj režim ishrane i vežbanja, transformisala se iznutra i spolja.

„Izgubila sam 55 kg tako što sam u proseku mršavila 700 g nedeljno“, rekla je Sisili.

„Mnogi ljudi ciljaju na 2 kg, ali meni to jednostavno nije uspelo. Odlučila sam da zauzmem umeren i opušten pristup svom gubitku težine i to je uspelo“, dodaje.

Sisili je rekla da nije prestala da izlazi na večeeu ili da jede čokoladu. Imala je „toksičnu vezu“ sa hranom godinama i uvek je imala problema sa gubitkom težine, uprkos tome što je pokušavala bezbroj dijeta svake godine.

„Nije me bilo briga da li jedem zdravo, jer mi se činilo da to nije važno. Mislim da je tu počeo veliki deo mojih zdravstvenih problema“, rekla je ona za FEMAIL.

Ona je rekla da je gubitak težine bio težak, ali da je najteži bio trud da ne povrati te kilograme.

„Popijte tri litre vode, napravite 10.000 koraka, uživajte u smutijima s voćem, uradite 100 čučnjeva (ako možete) i spremite obroke u zamrzivač“, poručuje.

U tipičnom danu, Sisili za doručak pije smuti, ruča punjene pečurke, a večera pečenu piletinu s povrćem. Za užinu jede čokoladu sa čia semenkama ili zdrave mafine.

***

Bonus video: Slatka keleraba

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram