Fenomenalni detalji u stanovima poznatih Srpkinja

Milena Radulovic Natasa Bekvalac Jelena Bin Drai Andjelka Prpic i Duska Jovanic
Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs/Vesna Lalić/Nova.rs/ Instagram/jelenabindrai/Ivan Dinić/Nova S

Poznate žene iz Srbije koje su izgradile karijere i stekle popularnost ponekad sa publikom podele i odlične detalje iz svojih domova koji mogu da posluže kao inspiracija.

Anđelka Prpić

Poznata glumica pohvalila se jednom prilikom novim kaputom uz simpatično pitanje – jel i vi sedite u novim stvarima po kući i pravite se važni. Osim šik bordo kaputa, mnogi su na fotografiji primetili i vrlo zanimljivu tirkiznu sofu.

Svedenih linija i od plišanog materijala, ovaj dvosed je Anđelka ukrasila bež jastučetom i udobnim ćebencetom u istoj boji.

Milena Radulović

Milena je jednom prilikom objavila fotku svoje kuhinje i tako dozvolila da zavirimo u njen dom. A ta njena kuhinja je zaista interesansta jer je minimalistički dizajn i bela boja u kombinaciji sa raznobojnim detaljima i sitnicama.

Pritom ceo jedan zid kuhinje je u prozorima koji gledaju na prirodu.

Duška Jovanić

Poznata po originalnom stilu koji ne bledi decenijama, Duška Jovanić voli upečatljive detalje i kada bira nameštaj.

Jedan od njih je vrlo zanimljiva komoda na kojoj je naslikana ključaonica kroz koju neko viri.

Jelena Jakovljević Bin Drai

Nekadašnja srpska misica i manekenka danas u Dubaiju živi sa suprugom i decom. Njen život odiše luksuzom, pa je svakako zanimljivo videti kako ona voli da uredi svoj dom.

Izgleda da Jelena voli da spoji moderno i tradicionalno jer se na jednoj fotografiji sa Instagrama vidi kako je u dnevnoj sobi uklopila beli nameštaj i beli pod sa vintidž šarenim vunenim tepihom.

Nataša Bekvalac

Kad poželi gala veče samo za sebe, Nataša Bekvalac se dotera, smesti na kauč i gleda omiljenu seriju, i sve to uz kamin.

Naime, lepa Nata u dnevnoj sobi ispod postolja za TV ima veliki beli kamin koji svakako dodatno uzdigne kućnu atmosferu.

Marija Tarlać

Nekadašnja zvezda srpske modne scene Marija Tarlać pohvalila se jednom prilikom fotografijom sina. Tada smo mogli da vidimo i prostran stan u kom je fenomenalna velika bela biblioteka.

Poput onih iz magazina, ova biblioteka se prostire preko celog jednog zida, dok napram nje stoji dugačak sto.

BONUS VIDEO: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram