Stan glumice Jelene Gavrilović izgleda kao iz časopisa

Poznati 07. dec 202109:28 > 10:25
Jelena Gavrilovic
Jelena Gavrilović Foto:Ivan Dinić/Nova S

Glumica Jelena Gavrilović je sa svojim partnerom u ljubavnom odnosu već tri godine, a proletos su se odlučili na veliki korak i zajedno kupili stan - koji izgleda kao iz časopisa.

Stan se nalazi u naselju Beograd na vodi, a poznato je da se uz njihovom komšiluku nastanile brojne poznate osobe. Njihovi osnovni zahtevi su ispunjeni – stan je blizu reke, divno urešeno šetalište i sve je nadomak ruke.

Prethodno su živeli kao podstanari u ništa manje luksuznom naselju West, na Novom Beogradu, ali ipak su se odlučili na lokaciju bližu srcu Beograda.

Iako prelepa glumica ne govori često o svom privatnom životu, niti voli da deli na društvenim mrežama mnogo – ipak je za svoje pratioce podelila nekoliko fotografija i detalja iz svog rajskog doma.

Na ovoj fotografiji skoro pa da osetimo udobnost prelepe garniture, preko koje je prebačeno pleteno ćebence. Iza uočavamo zlatnu, neobičnu lampu koja ovaj ćošak vraća u život. A, da Jelena voli umetnost – imamo priliku da primetimo po slikama na zidu. Jeleni su takođe na dohvat ruke i omiljene knjige, te svoje vreme u dnevnom boravku očigledno ne provodi samo ispred televizora.

Stan Jelene Gavrilović krasi i fotelja neobično plave boje, koja je u poslednje vreme sve popularnija i prisutnija u dizajnu enterijera, te svakoj prostoriji ‘diže cenu’. Zlatni detalji krase i prostor oko trpezarijskog stola na kom ima i te kako dovoljno prostora za porodična ili druženja sa prijateljima.

U spavaćoj sobi zastupljen je minimalizam – i to na vrlo šik način. Bračni krevet, dekorativno zlatno ogledalo na zidu, a u prvom planu su prozori koji se prostiru s jednog na drugi kraj prostorije.

Takođe, zid iza kreveta urađen je modernom tehnikom koja se zove venecijanska štukatura.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram