Boho stan od 48 kvadrata u Nici triput je jeftiniji nego u centru Beograda

stan nica azurna obala
Foto: Shutterstock

Vrlo primamljiva ponuda.

Slažu se mnogi da je najbolja investicija neka nekretnina, bilo da ćete uživati u njoj, bilo da ćete je iznajmljivati. Takođe, svesni smo da cene stanova u Srbiji, posebno u Beogradu, u poslednje vreme samo rastu i rastu, pa je zato vrlo zanimljivo videti koliko bi zapravo koštalo kupiti stan na nekoj atraktivnoj lokaciji u inostranstvu. Ispostavlja se da ono što je nekad bilo nezamislivo sada je realno – stan na Azurnoj obali u Nici može da se nađe i triput povoljnije nego na luks lokaciji u centru srpske prestonice.

A kakav je to stan u Nici?

Jedna od tamošnjih agencija za neketnine u ponudi ima stan od 48 kvadrata. Dvosoban je i ima predoblje sa ostavom, dnevni boravak, spavaću sobu, kuhinju, kupatilo.

Kako se vidi na fotografijama, stan je dizajniran u boho stilu. U dnevnoj sobi je svetslosiva garnitura, dok je ostatak nameštaja, stočići i police, u boji drveta. Zidovi su u opuštajućoj pastelnoj zelenoj boji, a dodatnu udobnost daju zelenilo, zanimljive slike na zidovima i ukrasna ogledala.

Trpezarija je, s druge strane, u crno-belim tonovima, kao i predsoblje, koje je puno interesantnih figurina.

Kuhinja jeste manja, ali je zato svetla i prozračna, sa svim neophodnim elementima.

Spavaća soba je u nešto toplijim bojama – prljavo roze, ljubičastoj i sa cvetnim motivima na zidu.

Naravno, kupac po želji može da dizajnira stan po želji, u sasvim novom stilu.

Stan se nalazi u četvrti Sen Silvester koja je odlično locirana i, kako pišu lokalni mediji, u poslednje vreme sve popularnija među mladim parovima s decom.

Cena stana je 173.000 evra.

Zanimljivo je da je ovaj stan samo jedan primer i da u toj oblasti može da se nađe i više drugih sličnih nekretnina koje su takođe povoljnije nego u Beogradu, od onih minimalistički uređenih, do onih u retro duhu.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram