Boho-skandi stan koji je oličenje savršenog enterijera

dizajn
Foto:Shutterstock

Savršena kombinacija!

Nemali broj puta u redovnom skrolovanju Instagramom, veliku pažnju nam privuče kada naiđemo na divno uređene enterijere. Neki ljudi su posvetili jako puno pažnje, brige i vremena kako bi njihov dom izgledao savršeno, barem na slikama. Iako znamo da u stvarnosti to zaista ne mora da bude sasvim tako, volimo da se inspirišemo nečijom bezgrešnom estetikom. Jedan od takvih profila je i moja_wiejska_sielanka, piše journal.hr.

Skandi i boho kombinacija

Nekako jednostavan, a opet prefinjen s promišljenim detaljima – tako bismo mogli da opišemo ovaj stan. Uređenje u skandinavskom stilu s boho elementima jednostavno obožavamo i smatramo nepogrešivim.

Naime, čak i oni skloni preterivanju ako krenu u uređenje u ovom stilu teško da će moći da naprave velike greške.

Odlikuje ga upravo to neopterećenost, svetle boje, prirodni materijali poput ratana ili drveta i minimalistički dizajnerski pristup. Možete se poigrati vintidž i modernim nameštajem i uvek će izgledati dobro u kombinaciji.

Jesen je vreme za preuređenje

S obzirom na to da je jesen godišnje doba promena i priprema za zimu, vreme je i za promene u našim domovima. Sad je trenutak da svoje enterijere pretvorite u prave cosy oaze. Krenućemo s velikim pospremanjima i reorganizacijom prostora, a neretko možemo učiniti puno s nekoliko malih detalja.

Skandinavski stil odiše prefinjenošću upravo zbog tih detalja. Svetle boje, kako na zidovima tako i na nameštaju, daće prostoru otvorenost i prozračnost, a sitni minimalistički detalji taj dizajnerski touch.

Pletene korpe i cveće u decentnim vazama karakteristične za boho stil uneće dašak prirode u vaš dom, a minimalistički posteri na zidu pretvoriće vaš prostor u pravu malu galeriju. Inspirišite se ovim stanom i dočekajte zimu u skandi-boho stilu.

*

BONUS VIDEO: Boemski salonac u kojem je uhvaćen stari duh Zemuna

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram