Progovorila o porođaju u zatvoru: „Bila sam vezana lancima“

Beba i porodica 07. mar 202112:08 > 12:11
Foto:Instagram/jesken12

Bivša zatvorenica odlučila je da otkrije kako izgleda porođaj u zatvoru.

Džesika Kent provela je dve godine u zatvoru zbog posedovanja droge i oružja, a na TikToku je ispričala kako.

„To mi je bilo najtraumatičnije iskustvo u celom životu. Bila sam prestravljena, uznemirena i pod stresom, a sada imam postraumatski sindrom jer sam bila vezana lancima za krevet“, podelila je svoje iskustvo 31-godišnjakinja iz Arkanzasa u SAD.

Kaže da je bila sama gotovo četiri sata, i to tokom aktivnog dela porođaja. Čim je rodila, beba je smeštena u udomiteljsku porodicu, a Džesika je strahovala da nikad neće dobiti starateljstvo nad njom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Kent (@jesken12)

Međutim, nakon što je izašla iz zatvora, uspela je da pobedi zavisnost od droga i izbori se za to da joj vrate dete. Sad živi s partnerom i dve ćerke.

Pročitajte još:

„Blagosloveni smo drugom ćerkom i uspela sam da tu trudnoću doživim slobodna. Mogla sam da odem u bolnicu da se porodim, uz partnera, i to je tako neverovatno i lepo iskustvo. Ne mogu da vam opišem razliku u odnosu na prvi porođaj kad sam bila prikovana za krevet. Drugi porođaj je bio jednostavno divan, a Riz me je držao za ruku. Bio je tu za mene“, prisetila se mlada mama.

Kaže da su je obe trudnoće i porođaji naučili važnim životnim lekcijama.

„Prva ćerka mi je promenila život i dala mi motivaciju da se borim, a druga mi je izlečila srce i sad vidim kako je lepo imati dete.“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram