Veliki nedeljni horoskop: Znakovi koje vreba nova ljubav

Francuski poljubac
Francuski poljubac; Foto: 20TH CENTURY FOX / Entertainment Pictures / Profimedia

Tokom prve nedelje proleća naročito pitanja ljubavi postaju mnogo jasnija, aktivnije i dinamičnije ćemo izražavati svoja osećanja, sa mnogo više strasti.

Kako Luftika piše, 24. marta imaćemo izazovan aspekt gde će Merkur biti u kvadratu sa Marsom, pa treba obratiti pažnju na to šta i kako govorimo, da ne ulazimo u rasprave jer mogu da budu sa dalekosežnim posledicama; 26. marta imamo lep aspekt konjukcije Sunca i Venere u Ovnu, što će biti pravi vatromet strasti, a 28. marta čeka nas pun Mesec u Vagi, pa će sve ono što je bilo pokrenuto u vreme mladog Meseca, sada dobiti potvrdu, ili ispunjenje.

Pogledajte kakva nedelja očekuje vaš znak.

OVAN

Posao

Ova poslovna nedelja za Ovnove će biti zaista izuzetno dinamična,jer ovo i jeste period Ovnova, pa će se njihova energija prosto udvostručiti. Međutim, Ovnovi bi zaista trebali da ove nedelje iskontrolišu svoje reakcije, jer veliki priliv energije i entuzijazma može učiniti da dođu u konflikt sa kolegom, ili kolegama sa posla, i sve može poprimiti razmere koje prevazilaze razloge za sukob. Finansije su dobre, postojane, tako da sa te strane nema razloga za brigu.

Ljubav

Nedelja u ljubavi za Ovnove, šta reći, osim Ovnovi, uživajte u zaljubljivanju i strasti koja nastaje i ima potencijala da traje, a za one u braku ili dužim vezama, ovo je jako lep period kada mnogi parovi mogu odlučiti da ozvaniče svoju vezu, a nekima je i prinova na vidiku. Definitivno je ovo jedan od bitnijih perioda za Ovnove kada je ljubav u pitanju, mnoge odluke će biti donešene, a ako je nešto već duže vreme u problemu, sada je pravi period da se nezdravi odnosi okončaju.

Zdravlje

Ovnovi imaju energije ove nedelje, vitalnost je na zavidnom nivou, ali se moraju čuvati nehotičnih povreda šaka, stopala, prstiju… Takođe, opasnost od upale respiratornih organa je ove nedelje alarm za Ovnove.

Pročitajte još:

BIK

Posao

Bikovima će ova nedelja biti prevashodno dobra kada su materijalna pitanja po sredi, kao i bavljenje i kupovina nekretnina. Bikovi će ove nedelje želeti da se pozabave sređivanjem i ulepšavanjem svog doma, a moguća je i kupovina novog nameštaja. Kada je posao u pitanju, neće biti nekih značajnih promena ni dogadjaja, sem možda konačnog završetka nekog posla koji je već dugo bio u zapećku i čekao da bude rešen.

Ljubav

Bikovi ove nedelje kada je ljubav u pitanju mogu svoje strasti i ljubavna osećanja da probaju da potisnu, iz razloga da se radi o tajnoj vezi, ili prosto zato što ne žele da budu povređeni. Problem će biti samo to što je u njima bura osećanja, a sve je za sada na čekanju, pa to može dovesti do svadljivosti sa ukućanima i bliskim osobama. Bikovi koji su u vezi ili braku, mogu doživeti naglo budjenje strasti prema osobi sa kojom blisko saradjuju, ali sve to nema izgleda da opstane i potraje.

Zdravlje

Bikovima ove nedelje može biti ugroženo grlo, sinusi, može doći do zubobolje, pa je u tom slučaju najbolje sve na vreme prekontrolisati. Dugotrajno potiskivanje stresa takođe može da utiče na Bikove da im štitna žlezda bude na udaru, ne samo ove sedmice, već i narednih meseci.

BLIZANCI

Posao

Blizancima sa Marsom u njihovom znaku, posao sigurno ni ove nedelje neće biti problem, a biće podržani i Suncem i Venerom iz Ovna, pa je ovo pravo poslovno cvetanje, puno novih ideja, i vaši pretpostavljeni će to sigurno primetiti. Oprez oko sredine nedelje, jer kolega u znaku Riba ili Vage može da vam se suprostavi ili vas iznenadi nekim svojim neprimerenim gestom.

Ljubav

I u ljubavi je ova nedelja više nego naklonjena Blizancima. Sve je mirno, harmonično, ide u pravcu planiranja dugotrajnijeg vezivanja, i veze koje započnu u ovom periodu, imaju sve šanse da opstanu i potraju. To može biti osoba iz vazdušnog ili vatrenog znaka, a prepoznaćete je po uvek nasmejanom licu, dobroćudnom i punom optimizma. Polet i dobra energija su reči koje obeležavaju ovu nedelju za Blizance kada je reč o ljubavi.

Zdravlje

Ova nedelja, osim uobičajenog poziva na oprez kada su disajni organi u pitanju, može biti i alarm Blizancima da uspore, jer se mogu nehotice udariti ili pasti, a čak i neki lakši prelomi nisu isključeni.

RAK

Posao

Rakovima ova poslovna nedelja može biti malo teža u smislu očekivanja drugih od njih i traženja da rade i preko granica svojih mogućnosti. Može se desiti da čitava nedelja bude konfliktna ili zategnuta na neki način, što Rakovima teško pada, i počinju da razmišljaju o smislu svog posla. Veoma su mogući i otvoreni sukobi sa kolegama ili nadređenima.

Ljubav

Rakovi su već pronašli svoju srodnu dušu u nedeljama koje su iza nas, a sada počinju da se raspiruju i strasti. Biće ovo nedelja ljubomore, ljubavnih prepirki, pa mirenja, pa tako iznova… Sve u svemu, ništa to neće poremetiti zaljubljene Rakove, a jedina grupa Rakova koja je ugrožena su oni koji su već duže vreme u nefunkcionalnim vezama ili brakovima, pa ovo može biti period koji će konačno presuditi da li se u tom odnosu ostaje ili ne.

Zdravlje

Gubitak volje, apetita, melanholija i apatičnost su stanja koja mogu mučiti Rakove u ovom periodu, prosto kao da im nije ni do čega, a imaju i utisak da se svet urotio protiv njih, pa spas mogu potražiti u alkoholu, što im apsolutno neće rešiti probleme, naprotiv, samo može da ih uveća.

LAV

Posao

Evo još jednog znaka zodijaka, kome je ovo zaista lep period u godini, kada im sve ide od ruke, pa bar privremeno mogu da zaborave na muke zbog Saturna i Jupitera u opoziciji i Urana u kvadratu. Sa zadovoljstvom će raditi, i uopšte odlaziti na posao, dobro se oseća Lav u svojoj koži u ovoj nedelji, a čak će u jednoj situaciji doći u priliku da miri dve zavađene strane na poslu, odnosno da iskaže svoje diplomatske osobine. Finansije odlične.

Ljubav

I kada je ljubav u pitanju, Lav je srećan ove nedelje. Nema više strahova u vezi ljubavi, a ni sumnji, sada zna da radi pravu stvar, i da je odnos koji je dugo delovao nestvarno, sada postao realnost, pa on svemu prilazi sa velikim entuzijazmom, i poverenjem da je ovo prava stvar u ljubavi. Partneri koji će mu najviše prijati u ovom periodu su Ovnovi i Vage, a nije isključena ni Škorpija.

Zdravlje

Odlično, sve je u najboljem redu Lavovi, ali uvek treba imati opreza i voditi računa o svom zdravlju.

DEVICA

Posao

Prethodna nedelja je bila dosta nestabilna po Device, pa se to i ove nedelje nastavlja. Bez obzira što nisu tipovi ljudi koji izazivaju sukobe i konflikte, ova nedelja će ih prosto uvući u takvu situaciju. Moraće da brane svoje stavove, možda čak i svoje radno mesto, a sve to iz potpuno neopravdanih razloga. Sve to će ih naterati na zatvaranje u sebe, analizu događaja, pa se čak neke Device mogu opredeliti da potraže drugi posao.

Ljubav

Nije ova nedelja naročito povoljna ni kada su emocije u pitanju. Može se desiti da se Devicama ukaže prilika za neku tajnu vezu, ali to ništa povoljno ne donosi po njih. Mnogo bolje će proći Device u braku, jer će se strast izmedju njih i partnera rasplamsati, a tu je i finansijska podrška, pa mogu biti bezbrižne. Za nove ljubavi, za Device ovo i nije baš najbolja nedelja.

Zdravlje

Device su poznate po tome da veoma vode računa o svom zdravlju, pa je tako i ove nedelje, odnosno, nema toga što njih može da iznenadi na ovom polju. Moguće su alergije i problemi sa kožom na nervnoj bazi.

VAGA

Posao

Još jedan zodijački znak kome je ovo više nego povoljna nedelja, na svakom planu, pa i poslovnom. Vagama ova nedelja tako dobro ide, da čak ne moraju ni da ulažu poseban trud, stvari kao da se rešavaju same od sebe, a započeti poslovi, nove ideje koje su se stvarale, sada se i ostvaruju, a poslovi završavaju. Vaga diplomatski gleda druge ove nedelje kako uleću u konflikte i sukobe, dok je ona na svom tronu i ne obraća pažnju na takve, za nju, trivijalnosti.

Ljubav

Vage, ako ste nekoga razočarali u prethodnom periodu, sada je pravo vreme da ispravite svoje greške. Imate svu moguću podršku zvezda da pokažete i dokažete da niste bili pritvorni, ni dvosmisleni, već da samo nije bilo moguće da u prethodnom periodu iskažete svoje emocije na pravi način. Ali zato sada možete, pa je preporuka da to i učinite, nekoga ste veoma povredili svojim postupkom. Zauzete Vage mogu nastaviti da uživaju u svom sigurnom ljubavnom gnezdu.

Zdravlje

Odlično.

ŠKORPIJA

Posao

Daleko bolji period za Škorpije na poslovnom planu od prethodnog perioda. Mnogo više elana i volje za radom imaće u ovom periodu nego u prethodnom, pa samim tim i rezultati će biti vidljivi. Škorpije bi trebalo da se pričuvaju ulaska u svađu sa mladjom osobom, ili bar osobom koja je na neki način nejasnog ponašanja, jer sve to može prerasti u trajni animozitet.

Ljubav

Škorpije su zaljubljene. Slobodne Škorpije će se zaljubljivati, zaljubljene uživati u svojoj ljubavi, one u braku još više učvrstiti svoje brakove, a strasti se rasplamsavaju. Ljubavi koje počnu u ovom periodu će biti stabilne trajne, a već početkom naredne sedmice može doći i do nekog obećanja po pitanju ljubavi, moguće je veoma da se zaljubljene Škorpije spremaju na krupan korak i brak.

Zdravlje

Škorpije se ove nedelje bave čišćenjem organizma, detoksom, i to je zaista odlično, jer su rešene da se odreknu nekih poroka koji ih je već duže vreme mučio. Škorpije, sve je to lepo, ali ne preterujte u ovom periodu sa alternativnom medicinom, već ako se javi neki konkretan problem, posetite doktora.

STRELAC

Posao

Konačno i Strelcu da svane kada je posao u pitanju posle više nedelja muka, i napada sa svih strana. Neće ni ova nedelja biti idealna, biće tu nekih trvenja na poslu, nesloga i dalje vlada, ali bar je za neku nijansu bolje, odnosno, oseća se priliv optimizma, zdrave energije, nema više tajni i podmetanja, što Strelac zaista prezire. Atmosfera na poslu postaje sve zdravija, a Strelcima se samim tim i vraća volja za radom.

Ljubav

Evo i bolje nedelje na ljubavnom planu, a veoma je moguće i zaljubljivanje. Ako se ne radi o novoj osobi, onda je u pitanju stara osoba ali koja je “promenila ruho”, odnosno, rešila je da više ne bude enigma za Strelca, već da se otvori punim srcem. Ovo će i te kako uroditi plodom, jer su Strelci potajno to i želeli i nadali se takvom raspletu dogadjaja. Pa Strelci, eto, može se reći da barem što se ljubavi tiče, situacija se zaista razbistrila, i ljubav, velika i lepa je na pomolu.

Zdravlje

Mogući su bolovi u mišićima, kostima, zubobolja, kao i grčevi mišića. Ako ne preraste baš u problem koji vas opterećuje ili onesposobljava u svakodnevnim aktivnostima, uzimajte magnezijum.

JARAC

Posao

Jarčevima se ove nedelje posao nagomilao, iako su oni prilično pedantno i vredno sve obavljali, pa sad se prosto pitaju odakle se sav taj posao stvorio! Dodje mu da zaplače od muke! Polako, Jarčevi, imate vi dovoljno energije da sve to obavite, a zadovoljstvo neće izostati. Finansije su stabilne, što je Jarčevima jako bitno.

Ljubav

Jarac se taman ponadao prošle nedelje da može da se opusti i na planu ljubavi i da konačno ukaže poverenje osobi u koju se zaljubio, kad evo nedelje pune neke zategnute atmosfere i Jarca to počinje jako da brine, pa se čak oseća i negde izigran i osujećen, jer ispod površine naizgled mirne vode oseća opasan vir nepoverenja. Mora se reći da ovde greše, jer je ovo samo prolazan period, i da će uskoro sve opet doći u normalu. Zauzeti Jarčevi imaju miran porodičan život, sa manjim trzavicama oko dece i slobodnog vremena.

Zdravlje

Dobro, ali su moguće nehotične povrede, i pričuvajte se opekotina.

VODOLIJA

Posao

Dobra radna nedelja za Vodolije, sve ide kako je planirano, finansije su dobre, pa se razmišlja i o ulaganju u nešto, ima volje, energije, poleta, sve u svemu, radna nedelja bez problema, i većih problema. Ne ulazite u tuđe rasprave, i nemojte biti mirotvorac zavađenim stranama, da na kraju vi ne biste bili krivi.

Ljubav

Vodolije su bile povređene nečijim postupkom u prethodnom periodu, međutim ova nedelja im daje velike šanse da se ta osoba ipak izvini za svoj postupak, i time Vodolije oslobodi mnogo bola koje im je prouzrokovala. Sada je moguće ono što u prethodnim nedeljama nije, a to je da Vodolije ostvare lepu ljubavnu priču, sa srodnom dušom, punom strasti i avanturizma, kakve su i one same. Ovo je lep i povoljan period u ljubavi, pa Vodolije iskoristite ga, nemojte isterivati mak na konac, nemate ništa od toga.

Zdravlje

Zdravlje bi trebalo da je stabilno ove nedelje, ali i dalje, kao i mnogih sedmica pre stoji upozorenje na viruse, infekcije gornjih disajnih puteva, kao i alergije.

RIBE

Posao

Drage Ribe, jeste li se konačno dozvale pameti kada je posao u pitanju, ili će ovo biti nedelja u kojoj će nezadovoljstvo vaših kolega kulminirati, i sve može da poprimi ozbiljne razmere, pa čak i da vam radno mesto bude ugroženo. Ovo je upozorenje da se odmah probudite, da se ne svađate, jer ćete izgubiti, već da poslušate žalbe onih koji već nedeljama rade vaš posao umesto vas. Ako to ne učinite, vaš opstanak na poslu je krajnje neizvestan.

Ljubav

Svi već znaju da su se Ribe ludo zaljubile u prethodnom periodu, ali to više i nije tajna, a i same su rešile da malo izadju iz svojih starih okvira misterije i nedefinisanosti, i da počnu daleko otvorenije i iskrenije da pokazuju svoje emocije. To i jeste zaista neophodno, da bi lepa veza koju ste započeli opstala. Nemojte se ustručavati da pokažete svoju strast ili inicijativu u bilo čemu, to će samo produbiti vaš odnos. Ovo je veza koja vas vodi u brak. Zauzete Ribe koje nisu u srećnim brakovima sada ih mogu okončati.

Zdravlje

Evo na šta Ribe treba da obrate pažnju: koža, alergije donjih i gornjih disajnih puteva, udarci, opekotine. Ništa od ovoga ne mora da se manifestuje, ovo je samo znak na šta treba obratiti pažnju, i šta je slaba tačka ove nedelje.

***

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram